Δήμος Παύλου Μελά: Συμμετοχή στον 4ο Διαγωνισμό καλύτερης εορταστικής βιτρίνας 2022

Ο Δήμος Παύλου Μελά και η Αντιδημαρχία Κοινωνικής Πολιτικής διοργανώνουν τον 4ο Διαγωνισμό Βιτρίνας και Πρόσοψης Καταστημάτων με τίτλο: «Καλύτερη Εορταστική Βιτρίνα : ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ 2022».

Ο διαγωνισμός θα υλοποιηθεί για τέταρτη φορά στον Δήμο Παύλου Μελά, σε συνεργασία με την Ένωση Επαγγελματιών και Εμπόρων Ηλιούπολης και τα καταστήματα στις Δημοτικές Ενότητες Ευκαρπίας, Πολίχνης και Σταυρούπολης. Την ευθύνη συντονισμού και υλοποίησης θα έχει το Γραφείο Εργασιακής Συμβουλευτικής της Αντιδημαρχίας Κοινωνικής Πολιτικής.

ΠΟΙΟΙ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ

Ο διαγωνισμός απευθύνεται στα εμπορικά, αλλά και τα καταστήματα εστίασης και παροχής υπηρεσιών, τα οποία δραστηριοποιούνται στην περιοχή του Δήμου Παύλου Μελά. Καλούνται λοιπόν οι επαγγελματίες να στολίσουν τη χριστουγεννιάτικη βιτρίνα τους, με τη δική τους προσωπική αισθητική, κάνοντας  το πρώτο βήμα στην εκκίνηση της εορταστικής περιόδου. Στη συνέχεια, οι επισκέπτες των κοινωνικών δικτύων, θα αποφασίσουν και θα επιβραβεύσουν τις ομορφότερες προσπάθειες, σε μια ζωντανή αλληλεπίδραση  η οποία σκοπό έχει να ζωντανέψει και να ενθαρρύνει τη γιορτινή ατμόσφαιρα στην πόλη μας.

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ

Μέσω του διαγωνισμού, επιδιώκεται η προβολή της τοπικής αγοράς και των επιχειρήσεων που θα λάβουν μέρος. Είναι περισσότερο από βέβαιο ότι ο εορταστικός στολισμός θα συμβάλλει στη δημιουργία γιορτινής διάθεσης, θα δώσει χρώμα και ζωή στους δρόμους του Δήμου, θα επιδράσει θετικά στους μικρούς και μεγάλους καταναλωτές,  θα ενισχύσει την αγοραστική κίνηση .

Είστε έτοιμοι να συμμετέχετε;

ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ

Ο τρόπος συμμετοχής των καταστημάτων στο διαγωνισμό είναι απλός!

  1. Στολίζετε χριστουγεννιάτικα το κατάστημά σας
  2. Βγάζετε την πιο τέλεια φωτογραφία
  3. Τη στέλνετε στο mail ergasymv@pavlosmelas.gr από 5 έως 18 Δεκεμβρίου 2022
  4. Στη συνέχεια αναρτώνται στο facebook του δήμου οι φωτογραφίες και για όλο το διάστημα των εορτών, τα like πέφτουν βροχή!!!
  5. ΝΙΚΗΤΕΣ θα είναι οι τρεις πρώτοι σε κάθε δημοτική ενότητα οι οποίοι θα συγκεντρώσουν τα περισσότερα like.

ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΑΠΟ 20 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2022 ΕΩΣ 8 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2023

Από την Τρίτη 20 Δεκεμβρίου 2022, και αφού οι φωτογραφίες αναρτηθούν στο facebook του δήμου Παύλου Μελά, όλοι μας θα μπορούμε κάνοντας like να επιλέγουμε την ωραιότερη βιτρίνα, διαδικασία που θα διαρκέσει έως και την Κυριακή 8 Ιανουαρίου 2023,  στις 23:59.

Μετά το πέρας της συγκεκριμένης ημερομηνίας και ώρας δεν θα υπάρχει δυνατότητα συμμετοχής στο διαγωνισμό, όπως και δεν θα προσμετρηθεί κανένα επόμενο like. Δεν θα υπολογιστούν στην καταμέτρηση επιλογές, όπως θλιμμένη ή θυμωμένη φατσούλα, ενώ αρνητικά ή προσβλητικά σχόλια για τους συμμετέχοντες στο διαγωνισμό, θα διαγράφονται.

ΝΙΚΗΤΕΣ

Οι νικητές θα ανακοινωθούν μετά το τέλος του διαγωνισμού. Συνολικά θα βραβευτούν 9 συμμετέχοντες, οι τρεις πρώτοι σε κάθε δημοτική ενότητα.

ΣΑΣ  ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ !!!

Ευελπιστούμε στη θετική ανταπόκρισή σας στην παραπάνω πρωτοβουλία, η οποία αποτελεί συνέχεια των προηγούμενων Διαγωνισμών Βιτρίνας, οι οποίοι πραγματοποιήθηκαν  με  δυναμική και ενθουσιώδη συμμετοχή των καταστημάτων και των πολιτών του Δήμου.

Ας προσπαθήσουμε όλοι μαζί, καταστηματάρχες και πολίτες, βάζοντας μεράκι, ενθουσιασμό και φαντασία να δημιουργήσουμε ένα εορταστικό κλίμα και να ζήσουμε,  μικροί και μεγάλοι, τη μαγεία των Χριστουγέννων!!!

Παραμένουμε στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε πληροφορία και διευκρίνιση, αναφορικά με τη διαδικασία και τους όρους συμμετοχής, στα στοιχεία επικοινωνίας που αναγράφονται παρακάτω. Η δράση είναι δωρεάν και δεν συνεπάγεται καμία οικονομική ή άλλη υποχρέωση για τους συμμετέχοντες.

 

Αντιδημαρχία Κοινωνικής Πολιτικής Δήμου Παύλου Μελά

Διεύθυνση Κοινωνικής Πολιτικής

Γραφείο Εργασιακής Συμβουλευτικής

Τηλέφωνο : 2313 302 363 και 329

email : ergasymv@pavlosmelas.gr

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

3ος ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ (Καλοκαίρι 2022)

Συμβολική επιβράβευση των νικητών του Διαγωνισμού «Η Ωραιότερη Βιτρίνα – ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2022» του Δήμου Παύλου Μελά

https://pavlosmelas.gr/nikites_diagonismos_kalokairi2022/

2ος ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ (Χριστούγεννα 2021)

Βραβεύτηκαν οι νικητές της καλύτερης εορταστικής βιτρίνας 2021 Δήμου Παύλου Μελά 

https://pavlosmelas.gr/kalyteri_vitrina_/

1ος ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ (Καλοκαίρι 2021)

Βράβευση των 9 νικητών του διαγωνισμού καλοκαιρινής βιτρίνας 2021

https://pavlosmelas.gr/vraveia-diagwnismou-kalokairinis-vitrinas/

 

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ

ΑΦΙΣΑ ΣΕ PDF

FLYER ΣΕ PDF

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ

Storage24
sms-marketing.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ