Δήμος Παύλου Μελά: «Σαν από παραμύθι ο νέος δημοτικός βρεφονηπιακός σταθμός»

Επαναλειτουργεί σε λίγες μέρες ο Δημοτικός Βρεφονηπιακός Σταθμός «Ουράνιο Τόξο» του δήμου Παύλου Μελά, μετά την αποπεράτωση της ανακαίνισής του, στο πλαίσιο του έργου «Δημιουργία δύο τμημάτων βρεφικής φροντίδας και ενός τμήματος νηπιακής φροντίδας, στον Βρεφονηπιακό Σταθμό, στη συμβολή των οδών Καραολή και Δημητρίου στη Δ.Κ. Σταυρούπολης του δήμου Παύλου Μελά.»

Πρόκειται για μια εμπνευσμένη παρέμβαση του δήμου Παύλου Μελά στο κτίσμα 453,60 τ.μ. που προϋπήρχε σε οικόπεδο 4.280 τ.μ.. στην περιοχή της Πρόνοιας Σταυρούπολης και βρίσκεται απέναντι από το σημερινό δημοτικό κτίριο υπηρεσιών Τάσος Αναστασιάδης και το Δημαρχείο Παύλου Μελά.

Με το Προεδρικό Διάταγμα 99/2017 και την τότε νομοθεσία για αδειοδότηση και λειτουργία των παιδικών σταθμών, το Ουράνιο Τόξο ανέστειλε τη λειτουργία του ώστε να εξασφαλιστεί η κατάλληλη κτιριακή υποδομή του σταθμού για την ασφαλή παραμονή των νηπίων και του προσωπικού. Το έργο της ανακαίνισης επισκευής χρηματοδοτήθηκε από τον προϋπολογισμό του δήμου και από πρόγραμμα του Υπουργείου Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης & Κοινωνικής Αλληλεγγύης.

Δημήτρης Δεμουρτζίδης: Υπηρετώντας με ευθύνη την πόλη και τους ανθρώπους της

«Παρά τις δυσκολίες και τις πρωτοφανείς παγκόσμιες συγκυρίες, Δημοτική Αρχή και υπηρεσιακός μηχανισμός του δήμου Παύλου Μελά, διαχειριζόμαστε με υπευθυνότητα το χρέος μας απέναντι στην πόλη και τους ανθρώπους της, αναβαθμίζοντας τις κτιριακές υποδομές και υλοποιώντας μικρά και μεγαλύτερα έργα προς όφελος της κοινωνίας των πολιτών. Ο Δημοτικός Βρεφονηπιακός Σταθμός «Ουράνιο Τόξο» με ιστορία που ξεπερνά τα 60 χρόνια, είναι πλέον έτοιμος να υποδεχτεί 50 νήπια και βρέφη, σε ένα πρότυπο, ασφαλές και σύγχρονο περιβάλλον», σημείωσε ο Δήμαρχος Δημήτρης Δεμουρτζίδης, κατά την αυτοψία του έργου, συνοδευόμενος από τις Αντιδημάρχους Κοινωνικής Πολιτικής Χαρά Αμανατίδου, Αρχιτεκτονικού Σχεδιασμού & Μελετών Έργων Αναστασία Φραγκοπούλου και τον Εντεταλμένο Χρηματοδοτήσεων Δημήτρη Λαλέ.

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ

Storage24
Storage24
sms-marketing.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ