Δήμος Παύλου Μελά: Παροχή δεκατιανού γεύματος σε παιδιά πολυμελών οικογενειών

Η Αντιδημαρχία Κοινωνικής Πολιτικής του Δήμου Παύλου Μελά, ανέλαβε πρωτοβουλία στήριξης και ενίσχυσης παιδιών που οι γονείς τους αντιμετωπίζουν σοβαρά οικονομικά προβλήματα.
Στόχος είναι η ικανοποίηση βασικών αναγκών των παιδιών σχολικής ηλικίας με την παροχή πακέτου προϊόντων μακράς διάρκειας (δημητριακά, μπισκότα, κρουασάν, γάλατα, κεκάκια, ψωμί του τόστ, αλλαντικά, τυρί, κασέρι τυροπιτάκια κτλ, τσουρέκια, χυμούς, γλυκά, αλεύρι, ζάχαρη, μπάρες, κ.α.)
Οι εργαζόμενοι του Τμήματος Πρόνοιας & Κοινωνικής Αλληλεγγύης του Δήμου Παύλου Μελά , ανταποκρινόμενοι με αίσθημα ευθύνης, στα παιδιά και θέλοντας να χαρίσουν πολλά χαμόγελα και γλυκές γεύσεις, οργανώνουν τη δράση “στηρίζω τα παιδιά” από το Νοέμβριο του 2020.
Η Αντιδήμαρχος Χαρά Αμανατίδου και οι κοινωνικοί επιστήμονες, έχοντας αφουγκραστεί τις ανάγκες που έχουν δημιουργηθεί τον τελευταίο καιρό, περισσότερο από κάθε άλλη χρονιά, λόγω της ανεργίας και της πανδημίας (covid 19), ανέλαβαν την πρωτοβουλία και οργανώνουν και πάλι τη δράση “στηρίζω τα παιδιά για τον μήνα Δεκέμβριο 2021”.
Μέλημά μας και αυτή τη φορά, είναι να ενισχυθούν πολυμελείς οικογένειες με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, έχοντας αρωγούς επιχειρήσεις και ιδιώτες, καθιερώνοντας νέες δράσεις υλικής στήριξης των παιδιών και για το έτος 2022.
Τα προϊόντα συλλέχθηκαν από χορηγίες εταιρειών και ιδιωτών στον νέο χώρο Αποθήκευσης και Διανομής Προϊόντων του Δήμου Παύλου Μελά με την ονομασία “Σημείο Προσφοράς και Εθελοντισμού”, στην οδό Αγγέλου Βλάχου 11, στη Νικόπολη και δόθηκαν με διακριτικότητα και ασφάλεια στους γονείς – κηδεμόνες των παιδιών .

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά
➢τον κ. Γεώργιο Λίλτση, επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης ‘’Ανατροπή” για την πολύτιμη προσφορά του σε είδη παντοπωλείου,
➢τον κ. Καραφυλλίδη που μας στήριξε, εις μνήμην της εκλιπούσης συζύγου του, Ευτυχίας Καραφυλλίδου,
➢τις εταιρείες Τράπεζα Τροφίμων Θεσσαλονίκης, Μπάρπα Στάθης, Νταμπίζα, Coca Cola 3E Ελλάδος, Mikel Ηλιούπολης που μας χορήγησαν προϊόντα,
➢καθώς και συμπολίτες μας που συνέβαλαν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο για την οργάνωση και διεξαγωγή της δράσης “στηρίζω τα παιδιά” .

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ

Storage24
sms-marketing.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ