Δήμος Παύλου Μελά: Έναρξη λειτουργίας των προγραμμάτων άθλησης του δημοτικού γυμναστηρίου

Τηρώντας τους κανόνες υγιεινής και ασφάλειας για την προστασία από τον COVID-19, ξεκινούν στον Δήμο Παύλου Μελά, τα προγράμματα άθλησης που υλοποιούνται στο Δημοτικό Γυμναστήριο της Υπόγειας Διάβασης, στην Οδό Λαγκαδά 223 και Καλαβρύτων, στη Σταυρούπολη.

Το ΤΜΗΜΑ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ σας περιμένει να συμμετέχετε καθημερινά από τις 08:00 π.μ. έως τις 21:30 και το Σάββατο από τις 08:30 π.μ. έως τις 14:30.

Υπάρχει δυνατότητα άθλησης:

➢στην Αίθουσα των Βαρών, με τη δυνατότητα συμμετοχής έως 12 άτομα / ώρα (ισχύει για τους αθλούμενους άνω των 18 ετών και για τους εφήβους από 15 έως 18 ετών -γεννημένοι του 2005 και μεγαλύτεροι – με Υπεύθυνη Δήλωση Γονέα)

και

➢σε προγράμματα αίθουσας με δυνατότητα συμμετοχής έως 10 άτομα / τμήμα.

Επισημαίνεται ότι ο αριθμός των συμμετεχόντων ανά τμήμα ενδέχεται να τροποποιηθεί ανάλογα με τα ισχύοντα υγειονομικά πρωτόκολλα.

Για την εγγραφή σας: είναι υποχρεωτική η προσκόμιση πιστοποιητικού εμβολιασμού ή πιστοποιητικού νόησης σε ισχύ καθώς και πιστοποιητικού υγείας. Η συμμετοχή των πολιτών στην αίθουσα μυϊκής ενδυνάμωσης με βάρη θα γίνεται αποκλειστικά με ραντεβού, μετά από τηλεφωνική επικοινωνία.

Για να μπορέσουμε όμως να γυμναζόμαστε με ασφάλεια θα πρέπει να τηρούμε το υγειονομικό πρωτόκολλο για τα γυμναστήρια το οποίο προβλέπει ότι η άσκηση στο γυμναστήριο θα πρέπει να γίνεται με τις εξής προϋποθέσεις:

• Συμπλήρωση και επίδειξη κατά την είσοδο στο γυμναστήριο του «Δελτίου καταγραφής αθλούμενου για την ασφαλή επιστροφή στην αθλητική δραστηριότητα».

• Καταγραφή εισερχομένων – εξερχομένων στην εγκατάσταση.

• Κατά την είσοδο θα πραγματοποιείται θερμομέτρηση σε όσους εισέρχονται στην εγκατάσταση, με απαγόρευση της εισόδου σε όσους έχουν σε τρεις μετρήσεις, θερμοκρασία μεγαλύτερη από 37οC

• Μέγιστος αριθμός ατόμων στα αποδυτήρια 6 άτομα τηρώντας τις απαραίτητες αποστάσεις.

• Μέγιστος αριθμός ατόμων στην αίθουσα μυϊκής ενδυνάμωσης 12 αθλούμενοι.

• Μέγιστος χρόνος άσκησης για την αίθουσα της μυϊκής ενδυνάμωσης, 60 λεπτά.

• Μέγιστος αριθμός ατόμων στην αίθουσα των προγραμμάτων 10 αθλούμενοι.

• 10’ παύση κάθε δραστηριότητας για απολύμανση και αερισμό του χώρου.

• Χρήση αλκοολούχου αντισηπτικού ή και πλύσιμο χεριών πριν την έναρξη και στο τέλος της άσκησης, καθώς και πριν από κάθε μετακίνηση σε άλλο όργανο γυμναστικής.

• Εφαρμογή κανόνων φυσικής απόστασης.

• Απαραίτητη η τοποθέτηση μεγάλης πετσέτας πριν την χρήση των οργάνων.

• Απαραίτητη η χρήση διπλής μάσκας, είτε μονή μάσκα KN95, ή FFP2

Κατά τα άλλα θα ισχύουν τα οριζόμενα στα υγειονομικά πρωτόκολλα της Ειδικής Επιστημονικής Επιτροπής της Γ.Γ.Α. όπως αυτά τροποποιούνται. Ειδικότερα με την έναρξη λειτουργίας του γυμναστηρίου ακολουθήθηκαν πιστά οι οδηγίες που δόθηκαν από τη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού βάσει του ΦΕΚ 290 /Τεύχος Β΄/29-01-2022: Έκτακτα μέτρα προστασίας της δημόσιας υγείας από τον κίνδυνο περαιτέρω διασποράς του κορωνοϊού COVID-19 στο σύνολο της Επικράτειας, για το διάστημα από τη Δευτέρα, 31 Ιανουαρίου 2022 και ώρα 6:00 έως και τη Δευτέρα, 7 Φεβρουαρίου 2022 και ώρα 6:00, ή όπως αυτά τροποποιηθούν.

Παράκληση: Για την προστασία όλων και προκειμένου να αθλείστε στις εγκαταστάσεις του Δήμου με ασφάλεια και εμπιστοσύνη, να τηρείτε τα υγειονομικά πρωτόκολλα και να συμμορφώνεστε στις υποδείξεις του προσωπικού και των υπεύθυνων για την τήρηση των υγειονομικών πρωτοκόλλων που βρίσκονται σε κάθε αθλητική εγκατάσταση.

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ ΑΙΘΟΥΣΑΣ

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΓΙΑ ΤΙΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ

Οι υπηρεσίες Αθλητισμού που παρέχει η Διεύθυνση Παιδείας, Αθλητισμού, Πολιτισμού εκσυγχρονίζονται και θα είναι διαθέσιμες μέσω του Internet για τους πολίτες.

Οι νέες υπηρεσίες θα συμβάλλουν καθοριστικά στην οργάνωση του τμήματος Αθλητισμού, τη μείωση της γραφειοκρατίας και τη διευκόλυνση των πολιτών. Στόχος η επιστροφή στην κανονικότητα με τρόπο ασφαλή και ελεγχόμενο.

Σκοπός μας είναι η αποτελεσματική διαχείριση των ωφελούμενων του Αθλητισμού του Δήμου και η βελτίωση των παρεχόμενων υπηρεσιών προς τους πολίτες, μέσω ενός φιλικού περιβάλλοντος ώστε να διευκολυνθούν το συντομότερο δυνατόν, μέσα από ένα πλήθος αιτήσεων, ενεργειών και δραστηριοτήτων.

Συγκεκριμένα, ξεκινούν πιλοτικά οι Online Εγγραφές για την αίθουσα με τα βάρη, στο δημοτικό γυμναστήριο της υπόγειας διάβασης, στη Web Πλατφόρμα του Δήμου https://demos365pavlosmelas.intellisoft.gr/

Προκειμένου λοιπόν να εγγραφείτε στις Δραστηριότητες θα πρέπει να ακολουθήσετε την παρακάτω διαδικασία:

Βήμα 1: Επιλέξτε την ηλεκτρονική διεύθυνση https://demos365pavlosmelas.intellisoft.gr/

Βήμα 2: Συμπληρώστε τα στοιχεία της Αίτησης Εγγραφής Νέου Χρήστη στο δεξί μέρος της οθόνης σας (αναλυτικές οδηγίες υπάρχουν στην «Βοήθεια Εγγραφής»- Προσοχή όχι Ελληνικά στον κωδικό)

Βήμα 3: Επιβεβαιώστε την Εγγραφή σας μέσα από το email που σας έχει αποσταλεί

Βήμα 4: Κάνετε «Είσοδο Χρήστη» με το email σας και τον Κωδικό που είχατε ορίσει

Βήμα 5: Προσθέστε τα προσωπικά σας στοιχεία, τις φωτογραφίες σας και τα στοιχεία των μελών της οικογένειας που θέλουν να κάνουν Αίτηση Συμμετοχής σε Προγράμματα του Δήμου

Βήμα 6: Κάντε «Αίτηση Συμμετοχής σε Πρόγραμμα» και ακολουθήστε τα βήματα επιλογής του

Βήμα 7: Ανεβάστε τα δικαιολογητικά που σας ζητάει το Πρόγραμμα επιλογής σας

Για κάθε Αίτησή σας θα ενημερώνεστε για την πρόοδο της με email αλλά και μέσα από το προσωπικό περιβάλλον σας.

Για διευκρινίσεις και τυχόν ερωτήσεις για την ηλεκτρονική εγγραφή μπορείτε να επικοινωνήσετε στα τηλέφωνα: 23120643635, 2313302962

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Τηλέφωνα επικοινωνίας: 2310 643635,

•Τμήμα Αθλητισμού, Λαγκαδά 221, Κέντρο Πολιτισμού ΧΡΗΣΤΟΣ ΤΣΑΚΙΡΗΣ, 3ος όροφος

•Γυμναστήριο Υπόγειας Διάβασης, συμβολή των οδών Λαγκαδά & Καλαβρύτων

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ

Storage24
Storage24
sms-marketing.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ