Δήμος Παύλου Μελά: Διαγωνισμός καλύτερης εορταστικής βιτρίνας

Ο Δήμος Παύλου Μελά και η Αντιδημαρχία Κοινωνικής Πολιτικής διοργανώνουν τον 2ο Διαγωνισμό Βιτρίνας και Πρόσοψης Καταστημάτων με τίτλο  “Καλύτερη Εορταστική Βιτρίνα:  ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ 2021”.

Ο διαγωνισμός θα υλοποιηθεί για δεύτερη φορά στο Δήμο Παύλου Μελά σε συνεργασία με την  Ένωση Επαγγελματιών και Εμπόρων Ηλιούπολης και τα καταστήματα στις Δημοτικές Ενότητες Ευκαρπίας, Πολίχνης και Σταυρούπολης. Την ευθύνη συντονισμού και υλοποίησης θα έχει το Γραφείο Εργασιακής Συμβουλευτικής της Αντιδημαρχίας Κοινωνικής Πολιτικής σε συνεργασία με το Γραφείο Δημάρχου.

ΠΟΙΟΙ ΜΠΟΡΟΥΝ  ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ

Ο διαγωνισμός απευθύνεται στα εμπορικά, αλλά και τα καταστήματα εστίασης τα οποία δραστηριοποιούνται στην περιοχή του Δήμου Παύλου Μελά. Στο πλαίσιό του  καλούνται οι επαγγελματίες να στολίσουν τη χριστουγεννιάτικη βιτρίνα τους, με τη δική τους προσωπική αισθητική, κάνοντας  το πρώτο βήμα στην εκκίνηση της εορταστικής περιόδου. Οι μικροί και μεγάλοι πολίτες, στη συνέχεια, θα αποφασίσουν και θα επιβραβεύσουν τις ομορφότερες προσπάθειες, σε μια ζωντανή αλληλεπίδραση  η οποία σκοπό έχει να ζωντανέψει και να ενθαρρύνει τη γιορτινή ατμόσφαιρα στην πόλη μας.

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ

Μέσω του διαγωνισμού, επιδιώκεται η προβολή της τοπικής αγοράς και των επιχειρήσεων που θα λάβουν μέρος. Είναι περισσότερο από βέβαιο ότι ο εορταστικός στολισμός θα συμβάλλει στη δημιουργία γιορτινής διάθεσης, θα δώσει χρώμα και ζωή στους δρόμους του Δήμου, θα επιδράσει θετικά στους μικρούς και μεγάλους καταναλωτές,  θα ενισχύσει την αγοραστική κίνηση .

Είστε έτοιμοι να συμμετέχετε;

ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Ο τρόπος συμμετοχής στο διαγωνισμό είναι απλός!

  1. Στολίζετε χριστουγεννιάτικα το κατάστημά σας
  2. Βγάζετε την πιο τέλεια φωτογραφία
  3. Τη στέλνετε στο mail ergasymv@pavlosmelas.gr από 15 έως και 28 Νοεμβρίου 2021
  4. Το Δεκέμβριο αναρτώνται στο facebook του δήμου οι φωτογραφίες και όλο το μήνα τα like πέφτουν βροχή!!!
  5. ΝΙΚΗΤΕΣ θα είναι οι τρεις πρώτοι σε κάθε δημοτική ενότητα οι οποίοι θα συγκεντρώσουν τα περισσότερα like.

ΨΗΦΙΣΤΕ ΑΠΟ 1 ΔΕΚΕΜΒΡΊΟΥ 2021 ΕΩΣ 2  ΙΑΝΟΥΑΡΊΟΥ 2022

Από την Τετάρτη 1 Δεκεμβρίου 2021, και αφού οι φωτογραφίες αναρτηθούν στην ιστοσελίδα κοινωνικής δικτύωσης (facebook) του δήμου Παύλου Μελά, οι πολίτες θα μπορούν κάνοντας like να επιλέγουν την ωραιότερα στολισμένα βιτρίνα, διαδικασία που θα διαρκέσει έως και την Κυριακή 2 Ιανουαρίου 2022,  στις 23:59.

Μετά το πέρας της συγκεκριμένης ημερομηνίας και ώρας δεν θα υπάρχει δυνατότητα συμμετοχής στο διαγωνισμό, όπως και δεν θα προσμετρηθεί κανένα επόμενο like. Δεν θα υπολογισθούν στην καταμέτρηση επιλογές, όπως θλιμμένη ή θυμωμένη φατσούλα, ενώ αρνητικά ή προσβλητικά σχόλια για τους συμμετέχοντες στο διαγωνισμό, θα διαγράφονται.

ΝΙΚΗΤΕΣ

Οι νικητές θα ανακοινωθούν μετά το τέλος του διαγωνισμού. Συνολικά θα βραβευτούν 9 συμμετέχοντες, οι τρεις πρώτοι σε κάθε δημοτική ενότητα.

ΣΑΣ  ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ !!!

Ευελπιστούμε στη θετική ανταπόκρισή σας στην παραπάνω πρωτοβουλία, η οποία αποτελεί συνέχεια του 1ου Διαγωνισμού Βιτρίνας, που πραγματοποιήθηκε  το καλοκαίρι του 2021, με  δυναμική και ενθουσιώδη συμμετοχή των καταστημάτων και των πολιτών του Δήμου.

Ας προσπαθήσουμε όλοι μαζί, καταστηματάρχες και πολίτες, βάζοντας μεράκι, ενθουσιασμό και φαντασία να δημιουργήσουμε ένα εορταστικό κλίμα και να ζήσουμε,  μικροί και μεγάλοι, τη μαγεία των Χριστουγέννων!!!

Παραμένουμε στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε πληροφορία και διευκρίνιση, αναφορικά με τη διαδικασία και τους όρους συμμετοχής, στα στοιχεία επικοινωνίας που αναγράφονται παρακάτω.

Αντιδημαρχία Κοινωνικής Πολιτικής Δήμου Παύλου Μελά

Διεύθυνση Κοινωνικής Πολιτικής

Γραφείο Εργασιακής Συμβουλευτικής

Τηλέφωνο : 2313 302 363 και 329

email: ergasymv@pavlosmelas.gr

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ

Storage24
Storage24
sms-marketing.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ