Δήμος Παύλου Μελά: Διαγωνισμός για την καλύτερη βιτρίνα

Διαγωνισμό ανάδειξης της καλύτερης βιτρίνας για το καλοκαίρι του 2021 «τρέχει» ο δήμος Παύλου Μελά και η Αντιδημαρχία Κοινωνικής Πολιτικής με τη σύμπραξη της Ένωσης Επαγγελματιών και Εμπόρων Ηλιούπολης και τα καταστήματα Ευκαρπίας, Πολίχνης και Σταυρούπολης.

Μετά από μήνες, τα καταστήματα άνοιξαν και πάλι τις πόρτες τους! Ευκαιρία λοιπόν να δώσουμε αυτό το καλοκαίρι όλοι μαζί το στίγμα της επανεκκίνησης της αγοράς με τον πιο όμορφο τρόπο.

Ο τρόπος συμμετοχής στο διαγωνισμό είναι απλός!

1.στολίζετε το κατάστημά σας

2.βγάζετε την πιο τέλεια φωτογραφία

3.τη στέλνετε στο e-mail ergasymv@pavlosmelas.gr έως την Κυριακή 4 Ιουλίου 2021

4.τον Ιούλιο αναρτώνται στο facebook του δήμου οι φωτογραφίες, και όλο το μήνα τα like πέφτουν βροχή!!!

5. ΝΙΚΗΤΗΣ, όποιος κατά τη διάρκεια του διαγωνισμού συγκεντρώσει τα περισσότερα like.

Ο διαγωνισμός λήγει την Κυριακή 4 Ιουλίου και ώρα 23:59. Σε όλο το παραπάνω διάστημα τα καταστήματα μπορούν να στέλνουν τις φωτογραφίες τους και την Τρίτη 6 Ιουλίου θα αναρτηθούν στην ιστοσελίδα κοινωνικής δικτύωσης (facebook) του δήμου Παύλου Μελά, όπου οι πολίτες θα μπορούν κάνοντας like να επιλέξουν την ωραιότερη βιτρίνα, έως και το Σάββατο 31 Ιουλίου 2021 στις 23:59.

Νικητής σε κάθε δημοτική ενότητα θα ανακηρυχθεί όποιος συγκεντρώσει τα περισσότερα like και θα βραβευτεί με το συμβολικό έπαθλο των 100 ευρώ. Όσοι βρεθούν στη δεύτερη και τρίτη θέση στην κάθε δημοτική ενότητα θα λάβουν επαίνους διάκρισης και συμβολικά δώρα. Συνολικά θα βραβευτούν 9 συμμετέχοντες, οι τρεις πρώτοι σε κάθε δημοτική ενότητα.

Μέσω του διαγωνισμού, επιδιώκεται η προβολή των επιχειρήσεων και η στήριξη των επαγγελματιών και των καταστημάτων τα οποία δραστηριοποιούνται στην περιοχή, ώστε ο Δήμος να σταθεί αρωγός στο πλαίσιο της επανεκκίνησης της επαγγελματικής δραστηριότητας.

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ

Storage24
sms-marketing.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ