Δήμος Παύλου Μελά: Διαδικτυακό εργαστήρι πληροφόρησης για αναζήτηση εργασίας

Το Γραφείο Εργασιακής Συμβουλευτικής της  Αντιδημαρχίας Κοινωνικής Πολιτικής του Δήμου Παύλου Μελά σε συνεργασία με το Ινστιτούτο Εργασίας της ΓΣΕΕ, διοργανώνουν Ομαδικό Εργαστήρι Πληροφόρησης για ανέργους και εργαζομένους.

Το Εργαστήρι Πληροφόρησης είναι διαδικτυακό και θα πραγματοποιηθεί την

Τετάρτη 1 Ιουνίου 2022, 10:00-12:00 πμ., με θέμα:

«Τεχνικές αναζήτησης εργασίας: Η πλατφόρμα ΑΣΕΠ»

Σκοπός των ομαδικών εργαστηρίων είναι να διερευνηθούν γνώσεις και δεξιότητες και να ενθαρρυνθούν οι συμμετέχοντες να δοκιμάσουν νέους, εναλλακτικούς τρόπους ώστε να καταστούν πιο αποτελεσματικοί στην επίτευξη των επαγγελματικών τους στόχων. Ο επαγγελματικός προσανατολισμός δεν είναι ένα στιγμιαίο γεγονός αλλά μια συνεχής διαδικασία, μια σειρά επιλογών και αποφάσεων.

Το παρόν εργαστήριο εντάσσεται στο πλαίσιο επιμόρφωσης και πληροφόρησης των ανέργων και των εργαζομένων σχετικά με την ορθή συμπλήρωση ηλεκτρονικών αιτήσεων για εργασία. Βασικός σκοπός του εργαστηρίου είναι η υποστήριξη και η πληροφόρηση των ατόμων ως προς τη χρήση της πλατφόρμας ΑΣΕΠ προκειμένου να υποβάλλουν αίτηση σε κάποιον διαγωνισμό.

Εισηγητές:

Ευίννα Εγγλέζου, Σύμβουλος Σταδιοδρομίας, επιστημονικό στέλεχος ΙΝΕ ΓΣΕΕ

Ιωάννα Δεντρή, Ψυχολόγος και επιστημονική συνεργάτης του ΙΝΕ ΓΣΕΕ

H παρακολούθηση είναι διαδικτυακή, μέσω της πλατφόρμας zoom, και κατ’ επέκταση όσοι ενδιαφέρονται να παρακολουθήσουν το εργαστήριο πρέπει έχουν εγκατεστημένη ή να μεριμνήσουν να εγκαταστήσουν τη συγκεκριμένη εφαρμογή στον υπολογιστή ή στο κινητό τους. Εναλλακτικά μπορείτε να προβείτε στην εγκατάστασή της ακολουθώντας τους συνδέσμους που αναφέρονται στο τέλος του άρθρου.

ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ

Η συμμετοχή στο Εργαστήριο  προϋποθέτει εγγραφή στο link:

https://www.inegsee.gr/tplae-ex-apostaseos-omadika-ergastiria-apo-to-ine-gsee-thess/  

Οι συμμετέχοντες πρέπει να διαθέτουν διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου  (mail) και σύνδεση στο ίντερνετ, ώστε να συνδεθούν στο σύνδεσμο (link) κατά την ημέρα και ώρα διεξαγωγής του εργαστηρίου.

Κατά τη διάρκεια της παρουσίασης, θα είναι δυνατόν να απευθύνονται εξατομικευμένα ερωτήματα τα οποία και θα απαντώνται από τους εισηγητές.

Για κάθε πληροφορία ή διευκρίνιση σχετικά με την εγγραφή στα Εργαστήρια, μπορείτε να απευθύνεστε στο γραφείο Εργασιακής Συμβουλευτικής του Δήμου Παύλου Μελά στα τηλέφωνα 2313 302 363 και 329.

Λόγω του περιορισμένου αριθμού θέσεων θα τηρηθεί αυστηρά σειρά προτεραιότητας.

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ

Storage24
Storage24
sms-marketing.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ