Δήμος Νεάπολης-Συκεών: Η χορωδία των ΚΑΠΗ Συκεών τα έψαλε πρώτη στον Σίμο Δανιηλίδη

Η χορωδία των ΚΑΠΗ Συκεών επισκέφθηκε για τα κάλαντα το δημαρχείο Νεάπολης-Συκεών και η χορωδία των ΚΑΠΗ Νεάπολης το δημοτικό κατάστημα Νεάπολης

Τα πρώτα κάλαντα που άκουσε φέτος ο δήμαρχος Νεάπολης-Συκεών Σίμος Δανιηλίδης τα έψαλε η χορωδία των ΚΑΠΗ Συκεών συνοδευόμενη από τον πρόεδρο του ΔΚΚΠΑ που έχει την ευθύνη των ΚΑΠΗ του δήμου Νεάπολης-Συκεών, Αρίστο Γαλανό.

Ο δήμαρχος υποδέχθηκε με χαρά τους καλαντιστές  και συμμετείχε… σποραδικά στην χορωδία υπό τη διεύθυνση της καθηγήτριας μουσικής Μαρίνας Χόντα.

Μετά τα κάλαντα ακολούθησαν ανταλλαγές ευχών για καλά Χριστούγεννα και ευτυχισμένο το 2024. Ο δήμαρχος ευχήθηκε χαρές και κάθε ευτυχία στις οικογένειες των χορωδών και δεσμεύτηκε πως και την επόμενη χρονιά η διοίκηση θα βρίσκεται δίπλα τους και θα κάνει ό, τι καλύτερο για να εξυπηρετεί τις ανάγκες τους. Μαζί με τον δήμαρχο τα κάλαντα άκουσαν οι αντιδήμαρχοι Οικονομικών και Νέας Γενιάς Αλεξάνδρα Τερζίδου, Κοινωνικής Πολιτικής Ιωάννα Αλεξιάδου και Περιβάλλοντος και Πρασίνου Παρή Γενίτσαρη η δημοτική σύμβουλος εντεταλμένη σε θέματα ΑμεΑ Σοφία Ασβεστά, η πρόεδρος του τοπικού συμβουλίου Νεάπολης Χριστίνα Τερζή, η τοπική σύμβουλος Νεάπολης Ευαγγελία Γεωργαλά- Κουσουλάκη και η τοπική σύμβουλος Πεύκων Ιωάννα Ίτσιου.

Νωρίτερα η χορωδία των ΚΑΠΗ Νεάπολης υπό τη διεύθυνση της καθηγήτριας μουσικής Ρούλας Σκορδά τα έψαλε στον αντιδήμαρχο Δόμησης, Αδέσποτων Δημοτικής Αστυνομίας και κατά τόπο αντιδήμαρχο Νεάπολης Ιωάννη Ζαρίφη, τον αντιδήμαρχο Παιδείας Μιχάλη Βουλγαρίδη και την πρόεδρο του τοπικού συμβουλίου Νεάπολης. Κι εκεί τα μέλη της χορωδίας αντάλλαξαν ευχές με τους αντιδημάρχους και τους εργαζόμενους για καλές γιορτές κι ευτυχές νέο έτος.

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ

Storage24
Storage24
sms-marketing.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ