Δήμος Νεάπολης Συκεών: Από Δευτέρα 8 Μαϊου οι αιτήσεις εγγραφής στους βρεφονηπιακούς σταθμούς

Έως την Παρασκευή 26 Μαΐου η υποβολή για εγγραφή στις σύγχρονες, ασφαλείς και άρτια εξοπλισμένες, πρότυπες δομές υψηλών προδιαγραφών για τα παιδιά

Ξεκινά τη Δευτέρα 8 Μαΐου και θα διαρκέσει έως και την Παρασκευή 26 Μαΐου η διαδικασία για την υποβολή αιτήσεων για τη φιλοξενία βρεφών και νηπίων στους Βρεφονηπιακούς Σταθμούς του δήμου Νεάπολης-Συκεών για το σχολικό έτος 2023-2024. Η αίτηση εγγραφής και τα απαιτούμενα δικαιολογητικά θα αποστέλλονται με email στην ηλεκτρονική διεύθυνση paidikoins@gmail.com.

Για το Έντυπο Αίτησης, τα απαιτούμενα δικαιολογητικά και περισσότερες πληροφορίες και διευκρινίσεις, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκεφθούν την ιστοσελίδα του δήμου στην πατώντας ΕΔΩ ή να επικοινωνούν στα τηλέφωνα: 2313.329540, 539 , 569 , 620 , 616.

Οι 15 συνολικά Δημοτικοί Βρεφονηπιακοί Σταθμοί αποτελούν πρότυπες δομές προσχολικής αγωγής υψηλών παιδαγωγικών και υλικοτεχνικών προδιαγραφών, με καταρτισμένο και έμπειρο στελεχιακό δυναμικό, διευρυμένες και υψηλής ποιότητας παροχές πλήρους σίτισης και εγκεκριμένου διατροφολογίου, τακτικής ιατρικής παρακολούθησης και ιατροκοινωνικής φροντίδας.

Διαθέτουν επίσης ενισχυμένα παιδαγωγικά προγράμματα και δράσεις δημιουργικής απασχόλησης, ψυχοσωματικής ανάπτυξης, μουσικοκινητικής και θεατρικής αγωγής, που ταυτόχρονα διευκολύνει στο μεγαλύτερο δυνατό βαθμό τους εργαζόμενους γονείς, χάρη στο διευρυμένο ωράριο και τη διευρυμένη περίοδο λειτουργίας που προσφέρονται. Συγκεκριμένα, λειτουργούν από τις 6:30 π.μ. έως τις 5:30 μ.μ., καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους, από την 1 Σεπτεμβρίου έως τις 31 Ιουλίου.