Δήμος Λαγκαδά: Θριαμβευτική υποδοχή στην ασημένια δισκοβόλο από τα Λαγυνά, Αρετή Φιλιππίδου

Ενθουσιώδη υποδοχή επεφύλαξαν φίλοι και συγγενείς στους βορειοελλαδίτες αθλητές που έφτασαν χθες στο αεροδρόμιο Μακεδονία της Θεσσαλονίκης από το Κάλι της Κολομβίας, όπου πραγματοποιήθηκε το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Στίβου Εφήβων Νεανίδων.
Μεταξύ αυτών και η δισκοβόλος Αρετή Φιλιππίδου από τα Λαγυνά του Δήμου Λαγκαδά, που με βολή στα 54,48 μέτρα πέρασε στο στήθος της το ασημένιο μετάλλιο δίνοντας χαρά αλλά και αισιοδοξία για το μέλλον του ελληνικού στίβου.
Παρών στην υποδοχή ήταν ο Δήμαρχος Λαγκαδά κ. Ιωάννης Ταχματζίδης μαζί με τον Πρόεδρο της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Θεσσαλονίκης Αναστάσιο Τομπούλη, που συνεχάρησαν όλους τους αθλητές για την προσπάθειά τους στη διοργάνωση.
«Η Αρετή όπως και οι άλλοι αθλητές μας που φέρνουν επιτυχίες και μας γεμίζουν υπερηφάνεια κάνουν κάτι πολύ πιο σημαντικό από το να κατακτήσουν ένα μετάλλιο. Γίνονται παράδειγμα προς μίμηση για τα νεότερα παιδιά ώστε να τραβήξουν το υγιές μονοπάτι του αθλητισμού, ώστε στο μέλλον να γίνουν σωστοί πολίτες, χρήσιμοι για την κοινωνία», δήλωσε ο Δήμαρχος Λαγκαδά κ. Ιωάννης Ταχματζίδης.
Μαζί με την Αρετή Φιλιππίδου, στη Θεσσαλονίκη κατέφτασαν μεταξύ άλλων και ο Γιάννης Κορακίδης που κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στη σφυροβολία και η Νίκη Εμμανουηλίδου που έφερε κατέκτησε την Πέμπτη θέση στα 200 μετρα.

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ

Storage24
sms-marketing.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ