Δήμος Κορδελιού-Ευόσμου: Δωρεάν στα δημοτικά ΚΔΑΠ τα παιδιά που δεν πήραν voucher

Με πρόταση της  Προέδρου της Δημοτικής Κοινωφελούς Επιχείρησης και Αντιδημάρχου Κοινωνικής Προστασίας Δημόσιας Υγείας κ. Φωτεινής Πεσματζόγλου Δεβετζή και με ομόφωνη απόφαση του  Διοικητικού Συμβούλιου της ΔΗΚΕΚΕ τα παιδιά που φέτος δεν πήραν voucher για την εγγραφή και την φιλοξενία τους στα Δημοτικά ΚΔΑΠ και των οποίων οι φάκελοι, είτε πληρούσαν τις προϋποθέσεις και δεν εγκρίθηκαν, είτε οι φάκελοί τους ήταν ελλιπείς,  εγγράφηκαν εντελώς ΔΩΡΕΑΝ στα δύο Δημοτικά ΚΔΑΠ, για την σχολική περίοδο 2022-2023, από ωφελούμενους που έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον.
Η ΔΗΚΕΚΕ ενέκρινε την κάλυψη όλων των κενών θέσεων στα ΚΔΑΠ της Κοινότητας  Ελευθερίου-Κορδελιού και  Κοινότητας Ευόσμου της Δημοτικής Κοινωφελούς Επιχείρησης Κορδελιού-Ευόσμου.
«Φέτος μαζί με τους γονείς βρεθήκαμε κι εμείς  προ εκπλήξεως, συμμερισθήκαμε την αγανάκτηση , την ανησυχία και το δίκαιο αίτημα τους, αλλά δεν μείναμε στο «γιατί» απορρίφθηκαν πολλοί φάκελοι, αλλά περάσαμε στο «τι» μπορούμε να κάνουμε για να λύσουμε το πρόβλημα των παιδιών και των εργαζόμενων οικογενειών» δήλωσε η Προέδρος της Δημοτικής Κοινωφελούς Επιχείρησης Κορδελιού Ευόσμου και Αντιδημάρχος Κοινωνικής Προστασίας Δημόσιας Υγείας κ. Φωτεινή Πεσματζόγλου Δεβετζή,  προσθέτοντας ότι όταν στο  επίκεντρο κάθε προσπάθειας μας είναι το παιδί και ότι αφορά την πολύπλευρη ανάπτυξη του και στόχος μας, η σύγχρονη εκπαιδευτική, δημιουργική  και ψυχαγωγική του απασχόληση τους,δεν υπάρχουν ούτε άλυτα προβλήματα ούτε αδιέξοδες καταστάσεις.

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ

Storage24
Storage24
sms-marketing.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ