Δήμος Κορδελιού-Ευόσμου: 9 σύγχρονα απορριμματοφόρα ενισχύουν την υπηρεσία Καθαριότητας

Με εννέα (9) σύγχρονα απορριμματοφόρα αντιρρυπαντικής τεχνολογίας ο Δήμος Κορδελιού Ευόσμου συνεχίζει την προσπάθεια για τη βελτίωση του συστήματος αποκομιδής των απορριμμάτων, πετυχαίνοντας μέσα σε τρία μόλις χρόνια την αναβάθμιση του δημοτικού στόλου και την ανανέωση του μηχανοκίνητου εξοπλισμού, με επενδύσεις συνολικού ύψους 1.450.000€
Τα νέα οχήματα  που ρίχνονται στη μάχη για την καθαριότητα του δήμου, αποτελούν μέρος του επιχειρησιακού σχεδιασμού της Αντιδημαρχίας Καθαριότητας και Ανακύκλωσης, επιφέροντας στην πράξη σημαντικές προσθήκες που προάγουν την αποτελεσματικότητα του έργου και συμβάλλουν στον εκσυγχρονισμό των υποδομών καθαριότητας.
Πρόκειται για τη μεγαλύτερη ανανέωση που έχει γίνει στον στόλο της Καθαριότητας τα τελευταία χρόνια, η οποία αναλυτικά περιλαμβάνει την απόκτηση:
– 6 απορριμματοφόρων μέσω του  προγράμματος Φιλόδημος
– 2 απορριμματοφόρων με ιδίους πόρους και
– 1 απορριμματοφόρου μέσω ΕΣΠΑ
Ο Δήμαρχος Κλεάνθης Μανδαλιανός που παραβρέθηκε στην παραλαβή της τελευταίας φάσης της προμήθειας των καινούριων απορριμματοφόρων, εξέφρασε την ικανοποίησή του για τα νέα αποκτήματα που ενισχύουν τις δημοτικές υποδομές και  συμβάλλουν στην επίτευξη του στόχου για την καθαριότητα και την ευταξία της πόλης.  “Η καθαριότητα στο δήμο μας άλλαξε σελίδα και σήμερα βρισκόμαστε στην ευχάριστη θέση να βάζουμε ακόμη ένα λιθαράκι για την αποδοτικότητα του συστήματος αποκομιδής, θέτοντας στην πρώτη γραμμή σύγχρονα μέσα και εξοπλισμό που απέκτησε ο δήμος μας με την αξιοποίηση κάθε διαθέσιμου χρηματοδοτικού εργαλείου” τόνισε ο Δήμαρχος Κορδελιού Ευόσμου.
“Το στοίχημα για την ανανέωση του μηχανοκίνητου εξοπλισμού της Καθαριότητας γίνεται πραγματικότητα. Οι νέες προμήθειες ενισχύουν ακόμη περισσότερο την παραγωγικότητα των υπηρεσιών μας και συμβάλλουν στην αναβάθμιση των συνθηκών ασφαλείας των εργαζομένων, μειώνοντας παράλληλα το λειτουργικό κόστος. Με την απόκτηση των νέων οχημάτων τα πλάνα μας περνούν από το στάδιο της δρομολόγησης στην ώριμη πλέον φάση της υλοποίησης. Είμαστε περήφανοι για αυτήν την προσπάθεια” επισήμανε ο Αντιδήμαρχος Καθαριότητας και Ανακύκλωσης Χρήστος Δεμερτζής και πρόσθεσε: “Η καθαριότητα της πόλης μας είναι υπόθεση όλων μας, Δήμου και Πολιτών. Αξίζουμε έναν δήμο καθαρό και περιποιημένο και προς αυτή την κατεύθυνση πρέπει να συμβάλουμε όλοι”.

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ

Storage24
Storage24
sms-marketing.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ