Δήμος Κατερίνης: Δράσεις ευαισθητοποίησης για την Παγκόσμια Ημέρα εξάλειψης της βίας κατά των γυναικών

Ξεκίνησε σήμερα το πρόγραμμα δράσεων που με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα για την Εξάλειψη της βίας κατά των Γυναικών, υλοποιεί το Κέντρο Συμβουλευτικής Υποστήριξης Γυναικών Δήμου Κατερίνης, στο πλαίσιο συνεχούς ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης της τοπικής κοινωνίας.
Ειδικότερα, σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο στην πλατεία Ελευθερίας, τα στελέχη του Κέντρου Συμβουλευτικής σε συνεργασία με το Τμήμα Ενδοοικογενειακής Βίας της Διεύθυνσης Αστυνομίας Πιερίας, διανέμουν ενημερωτικό υλικό στους διερχόμενους πολίτες, καθώς και συζητούν μαζί τους, μεταδίδοντας έτσι ένα δυνατό μήνυμα κατά της βίας σε βάρος γυναικών.
Παρόντες στην πλατεία ο Διευθυντής της Διεύθυνσης Αστυνομίας Πιερίας Γιώργος Τζήμας, ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος Σταύρος Χριστοφορίδης, η Εντεταλμένη σύμβουλος του Κέντρου Συμβουλευτικής Πιπίτσα Μακρίδου κ.α. εκπρόσωποι συλλόγων και φορέων.

Σε μία όμορφη πρωτοβουλία τα παιδιά της Μέριμνας Παιδιού Κατερίνης σχεδίασαν αφίσα με τίτλο: Είμαστε δίπλα σου να θυμάσαι……
Κορύφωση και επίλογο των εκδηλώσεων θα αποτελέσει ο συμβολικός φωτισμός του Δημαρχείου Κατερίνης με πορτοκαλί χρώμα, σήμερα Τετάρτη 24 και αύριο Πέμπτη 25 Νοεμβρίου.

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ

Storage24
sms-marketing.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ