Δήμος Καλαμαριάς: Ένα βήμα πιο κοντά στην ανάπλαση Βότση – Κηφισιάς

Άλλο ένα βήμα για το μεγάλο έργο της βιοκλιματικής Ανάπλασης Βότση-Κηφισιάς έγινε με την υπογραφή της Οριζόντιας Προγραμματικής Σύμβασης μεταξύ του Δήμου Καλαμαριάς και της ΜΑΘ ΑΕ ΑΟΤΑ.

Λόγω της μεγάλης έκτασης του έργου και των ιδιαίτερα απαιτητικών διαδικασιών η συνεργασία με τη ΜΑΘ ΑΕ ΑΟΤΑ ως Φορέα Υλοποίησης κρίθηκε αναγκαία.

Ο Δήμαρχος Καλαμαριάς, Γιάννης Δαρδαμανέλης, συναντήθηκε με την Πρόεδρο της ΜΑΘ, Μαρία Καραγιάννη και την Αντιδήμαρχο Τεχνικών Υπηρεσιών, Ναταλία Παντελίδου, προκειμένου να συζητήσουν τις λεπτομέρειες της επίβλεψης του έργου, που θα αναλάβει ο Φορέας.

«Το έργο θα ξεκινήσει τον Σεπτέμβριο και θέλω να είμαστε συνεπείς στα χρονοδιαγράμματα που έχουν τεθεί. Οι κάτοικοι της περιοχής ήδη περίμεναν πολλές δεκαετίες για να δουν έστω και μία αλλαγή. Αυτό τελειώνει», τόνισε ο κ. Δαρδαμανέλης στην κα Καραγιάννη.

Η ΜΑΘ Α.Ε. ΑΟΤΑ αναλαμβάνει την οργάνωση και τον σχεδιασμό υλοποίησης, τη διενέργεια διαδικασιών διαγωνισμού ανάθεσης και επιλογής αναδόχου, σύμφωνα με τη νομοθεσία Δημοσίων Συμβάσεων και τα σχέδια διακηρύξεων. Επίσης θα είναι υπεύθυνη για την υπογραφή των σχετικών συμβάσεων.

Παράλληλα θα είναι αυτή που θα έχει την επίβλεψη κατασκευής του έργου, ενώ ταυτόχρονα θα παρακολουθεί τις χρηματορροές και θα υποστηρίζει τον δήμο Καλαμαριάς στην εκτέλεση των πληρωμών σε βάρος του προϋπολογισμού του έργου.

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ

Storage24
Storage24
sms-marketing.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ