Δήμος Καλαμαριάς: Συνεχίζεται ο σχεδιασμός για την τουριστική ανάπτυξη

Συνεδρίασαν τα μέλη  της Επιτροπής Εξωστρέφειας του Δήμου Καλαμαριάς, προκειμένου να κάνουν τον απολογισμό των δράσεων σχετικά με το τουριστικό προϊόν του Δήμου, αλλά και να προχωρήσουν στον σχεδιασμό κινήσεων, ώστε να προσελκύσουν περισσότερους επισκέπτες.

Κατά την έναρξη της συζήτησης έγινε η παρουσίαση της Αντιδημάρχου Πολιτισμού, Τουρισμού και Διεθνών Σχέσεων, Βασιλικής Νικολέττου, η οποία ανέλαβε τη νεοσύστατη αντιδημαρχία, προκειμένου να καλύψει της ανάγκες που έχουν προκύψει στον τομέα του τουρισμού.

Στη συνάντηση συζητήθηκε η ιστοσελίδα που δημιουργείται σε συνεργασία με το Επαγγελματικό Επιμελητήριο, για την προβολή του τουριστικού προϊόντος της Καλαμαριάς, αλλά και η κατοχύρωση του λογότυπου «Kalamaria…Thessaloniki see more». Ιδιαίτερη αναφορά έγινε στον οδηγό με τίτλο «Περίπατοι Κληρονομιάς στην Καλαμαριά», όπου θα περιγράφονται διαδρομές, τις οποίες θα μπορεί να ακολουθήσει ο επισκέπτης στην πόλη. Η συγκεκριμένη πρόταση θα κατατεθεί προς ψήφιση στο Δημοτικό Συμβούλιο. Παράλληλα συζητήθηκαν τα μνημόνια συνεργασίας για τον τουρισμό, που θα συνάψει ο Δήμος Καλαμαριάς με φορείς της Θεσσαλονίκης. Η επιτροπή προχώρησε στον απολογισμό της πεζοδρόμησης που έγινε στη Ν. Πλαστήρα στα πλαίσια της Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Βιώσιμης Αστικής Κινητικότητας, ενώ η εξέλιξη των εργασιών του Open Mall, βρέθηκε στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος, καθώς αναμένεται η κατασκευή του να τονώσει την εμπορική κινητικότητα στο κέντρο της Καλαμαριάς.

Τα μέλη της επιτροπής ανανέωσαν το ραντεβού τους για τα μέσα του Οκτώβρη, οπότε θα καταθέσουν προτάσεις για τις Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις του Δήμου.

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ

Storage24
Storage24
sms-marketing.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ