Δήμος Καλαμαριάς: Συνάντηση Δαρδαμανέλη με ΕΔΑ ΘΕΣΣ για αναβάθμιση του Φοίνικα

Την εικόνα εγκατάλειψης που παρουσιάζει ο Φοίνικας εδώ και πολλές δεκαετίες θέλει να αλλάξει ο δήμαρχος Καλαμαριάς, Γιάννης Δαρδαμανέλης, όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση της δημοτικής αρχής. Για τον λόγο αυτόν, εξηγεί ο δήμος, ο δήμαρχος συναντήθηκε με τον Γενικό Διευθυντή της ΕΔΑ ΘΕΣΣ, Λεωνίδα Μπακούρα, και τη Διευθύντρια Εταιρικών Υποθέσεων και Εσωτερικού Ελέγχου, Κατερίνα Στάχταρη, προκειμένου να συζητήσουν τη βελτίωση της εικόνας του, μιας και «η είσοδος μιας πόλης προδιαθέτει τον επισκέπτη είτε θετικά, είτε αρνητικά. Ο Φοίνικας αποτελεί τη νότια είσοδο της Καλαμαριάς, συνδέοντας της Θεσσαλονίκη με το αεροδρόμιο ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ και τη Χαλκιδική».

Κοινό σημείο αναφοράς της Δημοτικής Αρχής και της ΕΔΑ ΘΕΣΣ αποτελεί η περιβαλλοντική αναβάθμιση της περιοχής, μία αλληλεπίδραση που που γεννά προστιθέμενη αξία για όλα τα εμπλεκόμενα μέρη, επισημαίνεται στην ενημέρωση.

«Ήρθε η ώρα να πάρουμε πρωτοβουλίες και να αλλάξουμε την εικόνα του Φοίνικα, προχωρώντας σε εκείνες τις παρεμβάσεις που θα βελτιώσουν τόσο την ποιότητα ζωής των κατοίκων όσο και την αισθητική της περιοχής», δήλωσε ο κ. Δαρδαμανέλης.

«Η ΕΔΑ ΘΕΣΣ υλοποιεί ένα εκτενές πρόγραμμα Εταιρικής Υπευθυνότητας στο πλαίσιο της στρατηγικής βιώσιμης ανάπτυξης, που διέπει το σύνολο των δραστηριοτήτων της. Για τον σκοπό αυτό προωθεί δράσεις με θετικές επιπτώσεις στην ποιότητα ζωής των ανθρώπων, αλλά και στο περιβάλλον», καταλήγει η ανακοίνωση.

 

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ

Storage24
Storage24
sms-marketing.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ