Δήμος Καλαμαριάς: Εορτασμός Καλαμαριάς στο στρατόπεδο Κόδρα

Ατελείωτο κέφι, τραγούδι και χορός ήταν η εικόνα που παρουσίασε σήμερα το μεγάλο πάρκο Κόδρα, στο οποίο ο Δήμος Καλαμαριάς, διοργάνωσε για πρώτη φορά Πρωτομαγιάτικο Γλέντι!

«Χαίρομαι που βλέπω παιδιά, οικογένειες, να τρέχουν και να παίζουν , μέσα σ’ αυτόν τον απίστευτο χώρο. Ένα χώρο, τον οποίο δυστυχώς δεν απολαμβάναμε τα προηγούμενα χρόνια. Θα φροντίσουμε να γίνει ακόμη ομορφότερος, ακόμη πιο ασφαλής και να μην ξεχνάμε ότι πρέπει όλες οι πράξεις μας να έχουν ως μία αφετηρία τους παππούδες μας, οι οποίοι ήρθαν στην Καλαμαριά και την μετέτρεψαν από ένα λασπότοπο σε μία σύγχρονη πόλη και να φροντίσουμε με τη σειρά μας, να την παραδώσουμε ακόμη καλύτερη , ακόμη ομορφότερη και ακόμη πιο φιλική στα παιδιά μας, γιατί είναι ένας τόπος τον οποίο δανειζόμαστε από τις επόμενες γενιές», είναι το μήνυμα του Δημάρχου Καλαμαριάς, Γιάννη Δαρδαμανέλη.

Ο Βαλάντης Καπουρελάκος και η Δέσποινα Αλμπανίδου, φρόντισαν με τα τραγούδια τους να ξεσηκώσουν τον κόσμο, ο οποίος διασκέδασε, τόσο μπροστά στη σκηνή, όσο και σ’ όλο το Κόδρα, όπου παρέες είχαν καθίσει για να πιάσουν τον Μάη.

Παρόντες στο πρωτομαγιάτικο γλέντι στο Κόδρα ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου, η Γενική Γραμματέας του Δήμου Καλαμαριάς, Ελένη Φύκα, Αντιδήμαρχοι, Επικεφαλής Δημοτικών Παρατάξεων και Δημοτικοί Σύμβουλοι.

Νωρίτερα ο Dj TaSOS Rizopoulos παρουσίασε το δικό του πρόγραμμα στην πλαζ Αρετσούς στο πλαίσιο της Ανθοκομικής, «ντύνοντας» με τραγούδια το μαγευτικό τοπίο με τα υπέροχα χρώματα των λουλουδιών δίπλα στη θάλασσα.

Ο κ. Δαρδαμανέλης επισκέφτηκε το πρωί την Ανθοκομική, όπου συνομίλησε με τους παραγωγούς, αλλά και με παιδιά που συμμετείχαν σε μία δράση από τις πολλές, που λαμβάνουν χώρα αυτές τις ημέρες στο πλαίσιο της 35ης Ανθοκομικής.

Οι εκδηλώσεις για την  Πρωτομαγιά στην Καλαμαριά θα κλείσουν με τη συναυλία της Στέλλας Κονιτοπούλου στις 7μ.μ στην Πλαζ Αρετσούς!

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ

Storage24
Storage24
sms-marketing.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ