Δήμος Καλαμαριάς: Ενημέρωση εμπόρων για το «OPEN MALL»

Ο Δήμος Καλαμαριάς σε συνεργασία με το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης διοργανώνουν ενημερωτική εκδήλωση, για την πορεία υλοποίησης του έργου «Ανοιχτό Κέντρο Εμπορίου Καλαμαριάς» την Τετάρτη 8 Δεκεμβρίου και ώρα 17:00, στο Θέατρο Μελίνα Μερκούρη (Μεταμορφώσεως 7-9).

Στην εκδήλωση θα γίνει ενημέρωση των καταστηματαρχών για τις τελικές προτάσεις, σε ότι αφορά τις επεμβάσεις στις όψεις και τον εξωτερικό χώρο των καταστημάτων, το χρονοδιάγραμμα ολοκλήρωσης του έργου, ενώ θα δοθούν απαντήσεις σε ερωτήματα και προβληματισμούς των καταστηματαρχών.

«Προσπαθούμε με κάθε τρόπο να τονώσουμε την οικονομική δραστηριότητα των εμπόρων της Καλαμαριάς. Το Open mall θα συμβάλλει αποφασιστικά προς αυτήν την κατεύθυνση. Θεωρώ ότι έχουμε ξεκινήσει μια δυνατή συνεργασία μαζί τους, που μόνο θετικά αποτελέσματα μπορεί να αποφέρει» δήλωσε ο Δήμαρχος Καλαμαριάς, Γιάννης Δαρδαμανέλης.

Η Δράση «Ανοικτά Κέντρα Εμπορίου» του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Ανταγωνιστικότητα, Επιχειρηματικότητα, Καινοτομίας 2014 -2020», στοχεύει στην δημιουργία και την ανάδειξη μιας ενιαίας εμπορικής ταυτότητας, καθώς επίσης και στην  ενίσχυση της οικονομικής δραστηριότητας του εμπορικού κέντρου της Καλαμαριάς και την.

Για τη συμμετοχή στην εκδήλωση απαιτείται πιστοποιητικό εμβολιασμού ή νόσησης σε ισχύ.

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ

Storage24
sms-marketing.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ