Δήμος Καλαμαριάς: Διανομή σχολικών ειδών σε δικαιούχους ΚΕΑ

Στην 9η διανομή ΣΧΟΛΙΚΏΝ ΕΙΔΩΝ θα προχωρήσει ο Δήμος Καλαμαριάς  στο πλαίσιο της υλοποίησης του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής για το Ταμείο Ευρωπαϊκής Βοήθειας για τους Απόρους (ΤΕΒΑ/FEAD)». Επισημαίνεται ότι προϊόντα θα παραλάβουν μόνο οι δικαιούχοι του Κοινωνικού Εισοδήματος Αλληλεγγύης (ΚΕΑ)  που έχουν δηλώσει στην αίτησή τους ότι επιθυμούν να παραλαμβάνουν προϊόντα του ΤΕΒΑ κι έχουν παιδιά ηλικίας 6 – 16 ετών.

Η διανομή θα περιλαμβάνει σχολική τσάντα, σετ γραφικής ύλης, είδη πρωινού σχολικού γεύματος (γάλα εβαπορέ, δημητριακά, ταχίνι με κακάο, μαρμελάδα) νωπό κοτόπουλο κι ελαιόλαδο.

Η διανομή θα πραγματοποιηθεί την ΤΕΤΑΡΤΗ 12/05/2021 ώρα 08:30 – 13:00, στον υπόγειο χώρο της Αντιδημαρχίας Κοιν. Πολιτικής, Αλληλεγγύης, Δημ. Υγείας & Ισότηττας των Δυο Φύλων, Ιερέως Παπανικόλα 18 και Αμισού.

Οι δικαιούχοι θα ενημερωθούν με γραπτό μήνυμα (SMS) στο κινητό τηλέφωνο που έχουν δηλώσει στην αίτηση τους για το Κοινωνικό Εισόδημα Αλληλεγγύης (ΚΕΑ), για την ακριβή ώρα προσέλευσής τους.

Οι δικαιούχοι θα πρέπει να προσκομίσουν επίσημο έγγραφο που να αναφέρει τον ΑΜΚΑ τους και Δελτίο Ταυτότητας ή Διαβατήριο ή άδεια παραμονής. Δικαιούχοι είναι όλα τα μέλη που περιλαμβάνονται στην αίτηση και μπορούν να παραλάβουν με την επίδειξη της ταυτότητας και του ΑΜΚΑ τους. Σε περίπτωση που παραλάβει τρίτο πρόσωπο απαιτείται να προσκομίσει ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΗΣΗ με θεωρημένο το γνήσιο της υπογραφής ή ΕΞΟΥΣΙΟΔΌΤΗΣΗ που δε φέρει βεβαίωση γνησίου υπογραφής αλλά συνοδεύεται από φωτοαντίγραφο του Δελτίου Ταυτότητας του εξουσιοδοτούντος δικαιούχου ή άλλου επισήμου εγγράφου από το οποίο προκύπτουν ο ΑΜΚΑ ή ο ΑΦΜ του.

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ

Storage24
Storage24
sms-marketing.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ