Δήμος Καλαμαριάς: Αλλαγή σκυτάλης στο Προεδρείο του Δημοτικού Συμβουλίου

Προσωπικοί είναι οι λόγοι που οδήγησαν την κ. Μαίρη Τσιραμπίδου, Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Καλαμαριάς,  σε παραίτηση, καθώς η μητέρα της αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα υγείας.

Όπως η ίδια επισημαίνει με επιστολή της προς τον Δήμαρχο Καλαμαριάς, Γιάννη Δαρδαμανέλη, και το Δημοτικό Συμβούλιο : « Ο βασικός και μοναδικός λόγος υποβολής της παρούσας αφορά την υγεία της μητέρας μου, την οποία πρέπει να συνδράμω για κάποιο χρονικό διάστημα, στα σοβαρότατα προβλήματα που αντιμετωπίζει. Τούτη η προσφορά προς τη μητέρα μου, δεν αφήνει περιθώριο να παρέχω τις υπηρεσίες μου , όπως επιθυμώ, προς τον Δήμο και τον λαό της Καλαμαριάς, για το λόγο αυτό υποβάλλω την παραίτησή μου».

Η κ. Τσιραμπίδου εξελέγη δημοτική σύμβουλος με την παράταξη «Γενιά Δημιουργίας» στις δημοτικές εκλογές του 2019 και από την πρώτη μέρα σύστασης του νέου δημοτικού συμβουλίου,  ψηφίστηκε σε ειδική συνεδρίαση Πρόεδρός του  και Πρόεδρος της Επιτροπής Διαβούλευσης του Δήμου Καλαμαριάς.

Ο Δήμαρχος Καλαμαριάς από την πλευρά του ευχαρίστησε την κ. Τσιραμπίδου για την προσφορά της στο Δημοτικό Συμβούλιου και της ευχήθηκε δύναμη και κουράγιο. «Καθ’ όλη τη διάρκεια της θητείας της στάθηκε στο ύψος των προσδοκιών του συντονισμού ενός νεοσύστατου σώματος και λειτούργησε με υπευθυνότητα και συνέπεια. Την ευχαριστώ πολύ γι’ αυτό. Συνεχίζουμε δυναμικά τη συνεργασία μας και εύχομαι γρήγορη ανάρρωση στη μητέρα της», δήλωσε ο κ. Δαρδαμανέλης.

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ

Storage24
Storage24
sms-marketing.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ