Δήμος Δέλτα: Ο Κωνσταντίνος Λουμπούτης νέος πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου

Νέο πρόεδρο του δημοτικού συμβουλίου στον Δήμο Δέλτα ανέδειξε η συνεδρίαση που έγινε το μεσημέρι της Κυριακής μέσω τηλεδιάσκεψης.

Το δημοτικό συμβούλιο κλήθηκε να εκλέξει πρόεδρο μετά την παραίτηση του Βαγγέλη Χαλβατζή. Ο Δήμαρχος Γιάννης Ιωαννίδης πρότεινε τον δημοτικό σύμβουλο της «Επανεκκίνησης» Κωνσταντίνο Λουμπούτη, να αναλάβει τα ηνία του δημοτικού συμβούλιου, πρόταση που έγινε δεκτή κατά πλειοψηφία με 17 ψήφους υπερ και δύο λευκά από την παράταξη της Λαϊκής Συσπείρωσης. Από τη συνεδρίαση απείχε η παράταξη της μείζονος αντιπολίτευσης του Μίμη Φωτόπουλου.

«Τηρούμε τον κώδικα της Αυτοδιοίκησης και εκφραζόμαστε δημόσια μέσα από το σώμα του δημοτικού συμβουλίου, όπως οφείλουμε να πράττουμε όλοι εμείς που ασχολούμαστε με τα κοινά, και υπηρετούμε τις θέσεις που μας έδωσαν οι δημότες του δήμου Δέλτα με την ψήφο τους» τόνισε ο δήμαρχος Γιάννης Ιωαννίδης.

Ο δήμαρχος ευχήθηκε στον Κωνσταντίνο Λουμπούτη καλή θητεία ζητώντας του να υπηρετήσει με επιτυχία τον θεσμό του προέδρου του δημοτικού συμβουλίου με γόνιμες συνεδριάσεις. «Ευχαριστώ τον δήμαρχο κ Γιάννη Ιωαννίδη, για την τιμή που μου έκανε. Θα είμαι πρόεδρος όλων των παρατάξεων», τόνισε ο κ Λουμπούτης και ζήτησε τη συνεργασία όλων των δημοτικών συμβούλων προκειμένου όπως είπε «να ξαναδώσουμε την υπεραξία στο θεσμό της τοπικής Αυτοδιοίκησης. Η πόρτα του γραφείου μου θα είναι ανοιχτή για όλους σας» κατέληξε ο Κωνσταντίνος Λουμπούτης.

«Πάγια θέση μας είναι ότι πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου χρειάζεται να είναι ένα νέο πρόσωπο με σύγχρονες ιδέες» τόνισε ο Αλέξανδρος Διαμαντόπουλος και ευχήθηκε καλή θητεία στον Κωνσταντίνο Λουμπούτη.

Να είναι πρόεδρος όλου του σώματος με καλή σταδιοδρομία ευχήθηκε στον κ Λουμπούτη ο Σπύρος Σταματάκης.
Καλή σταδιοδρομία ευχήθηκε στον νέο πρόεδρο του δημοτικού Συμβουλίου ο Γιώργος Γλώσσης.

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ

Storage24
Storage24
sms-marketing.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ