Δήμος Δέλτα: H Ραφαέλλα Ρουσομάνη εντεταλμένη σύμβουλος για θέματα Ισότητας των δύο φύλων, Νέας Γενιάς και Δικτύωσης

Με απόφαση του δημάρχου Δέλτα Γιάννη Ιωαννίδη, η ανεξάρτητη δημοτική σύμβουλος Ραφαέλλα
Ρουσομάνη αναλαμβάνει εντεταλμένη σύμβουλος για θέματα Ισότητας των δύο φύλων, Νέας Γενιάς
και Δικτύωσης του Δήμου Δέλτα.

Ο δήμαρχος κ. Ιωαννίδης δήλωσε τα εξής «εντάσσουμε μια νέα και δυναμική σύμβουλο του
συμβουλίου στην ευρύτερη ομάδα διοίκησης και διαχείρισης κρίσιμων θεμάτων που βρίσκονται πάντα στην επικαιρότητα όπως η ισότητα των φύλων, τα θέματα Νέας Γενιάς και τις δικτύωσης φορέων και πολιτών. Ευελπιστούμε το η φρέσκια ματιά, το νεανικό πνεύμα της και η ριζοσπαστική αντίληψη και πρακτική που φέρει εκ φύσεως η νέα γενιά, να βοηθήσει με τις ιδέες και τις πρωτοβουλίες της να διαμορφώσουμε ένα ζωντανό δίκτυο με όλους όσους είναι ευαισθητοποιημένοι, στα προβλήματα, τις λύσεις, τις αλλαγές που απαιτούνται».

Σε συνεργασία με τις υπηρεσίες και τους άλλους δημοτικούς θεσμούς θα έχει δυνατότητα, να σχεδιάζει πολιτικές πρωτοβουλίες, να αναλαμβάνει δράσεις με τους κατάλληλους φορείς της κοινωνίας πολιτών, να συνεργάζεται με τις αντίστοιχες επιτροπές, δομές και συλλογικότητες σε όλα τα θεσμικά επίπεδα.

Ο δήμαρχος Δέλτα ευχήθηκε καλή δύναμη στις νέες ευθύνες που αναλαμβάνει σε μια πολύ δύσκολη
περίοδο για όλη την κοινωνία, που βιώνει τις πρωτόγνωρες περιοριστικές συνθήκες, υπογραμμίζοντας ότι η κ Ρουσομάνη θα έχει την αμέριστη προσωπική του συμπαράσταση, ώστε να ανταποκριθεί με επιτυχία στο σχεδιασμό και την πραγματοποίηση των πρωτοβουλιών που θα προωθήσει.

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ

Storage24
Storage24
sms-marketing.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ