Δήμος Χαλκηδόνος: Ψηλά στην ατζέντα της Διοίκησης τα έργα ύδρευσης και αποχέτευσης που κατατέθηκαν στο “Αντώνης Τρίτσης

Η προτεραιοποίηση των έργων- προτάσεων που κατέθεσε η Διοίκηση του Δήμου Χαλκηδόνος στο πρόγραμμα Ανάπτυξης και Αλληλεγγύης για την Τοπική Αυτοδιοίκηση «Αντώνης Τρίτσης», αποφασίστηκε κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης της Οικονομικής Επιτροπής.

“Στις προτεραιότητες μας βρίσκονται τα έργα ύδρευσης και αποχέτευσης και στη συνέχεια ακολουθούν άλλα έργα υποδομής οδοποιϊας, σχολικής στέγης, αντιπλημμυρικής προστασίας, η ανάδειξη του Αξιού ποταμού και η προμήθεια ψηφιακών εφαρμογών μηχανολογικού εξοπλισμού που απαιτούνται για τις ανάγκες του Δήμου”, ανέφερε κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης ο Δήμαρχος Χαλκηδόνος, Σταύρος Αναγνωστόπουλος.

Όπως είπε ο κ. Αναγνωστόπουλος «το σύνολο των κατατεθειμένων προτάσεών μας εμπεριέχει το όραμά μας και τους στόχους που θέσαμε από την πρώτη μέρα ανάληψης των καθηκόντων μας, που δεν είναι άλλοι από τη συνεχή αναβάθμιση του βιοτικού επιπέδου των πολιτών του τόπου μας και τη δημιουργία ενός σύγχρονου και φιλικού Δήμου».

Ακολουθεί ο πίνακας της προτεραιοποίησης των έργων όπως αποφασίστηκε κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης της Οικονομικής Επιτροπής που πραγματοποιήθηκε χθες (27/7). Η προτεραιοποίηση έγινε με βάση τη σπουδαιότητα των αναγκών που υπάρχουν στην επικράτεια και στους οικισμούς του Δήμου Χαλκηδόνος, καθώς και τη σημαντικότητα των προτάσεων που έχουν κατατεθεί.

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ

Storage24
Storage24
sms-marketing.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ