Δήμος Χαλκηδόνος: Μεταφορά ηλικιωμένων για τον προγραμματισμένο εμβολιασμό Covid-19

Ο Δήμος Χαλκηδόνος και η Κοινωνική Υπηρεσία του Δήμου στηρίζει τα άτομα της Τρίτης Ηλικίας, μιας ηλικιακής ομάδας που πλήττεται ιδιαίτερα από τον COVID 19 και αναλαμβάνει από αύριο, Τρίτη 16, τη μεταφορά ηλικιωμένων πολιτών, που αδυνατούν να προσέλθουν για εμβόλιο στο Κέντρο Υγείας Κουφαλίων, για το προγραμματισμένο ραντεβού τους την ημέρα και ώρα που θα έχει καθοριστεί.

Πρόκειται για μια ακόμη πρωτοβουλία στήριξης των ηλικιωμένων συμπολιτών μας του Δημάρχου Σταύρου Αναγνωστόπουλου και της διοίκησης του Δήμου, η οποία θα εξυπηρετεί όσα άτομα της Τρίτης Ηλικίας δεν έχουν τη δυνατότητα να μετακινηθούν με ίδια μέσα στο εμβολιαστικό κέντρο του Κ.Υ. Κουφαλίων.

Όσοι συμπολίτες μας επιθυμούν να εξυπηρετηθούν θα πρέπει να επικοινωνήσουν με τους υπευθύνους στο τηλεφωνικό νούμερο: 2313300164 (Δευτέρα έως Παρασκευή, 08.00-14.00) και να δηλώσουν την ημέρα και την ώρα του ραντεβού τους για το εμβόλιο, ώστε να προγραμματιστεί η μεταφορά τους. Θα πρέπει να σημειωθεί ότι για την καλύτερη εξυπηρέτηση τους θα πρέπει να επικοινωνούν εγκαίρως (τουλάχιστον 2 ημέρες νωρίτερα).

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ

Storage24
Storage24
sms-marketing.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ