Δήμος Αμπελοκήπων-Μενεμένης: Ζητάμε από την κυβέρνηση να επανεξετάσει την απόφαση για αναστολή λιανεμπορίου

Στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου του Δ. Αμπελοκήπων – Μενεμένης, 5 Απριλίου 2021, ο Πρόεδρος έθεσε υπ’όψιν των μελών το ψήφισμα που κατέθεσε η παράταξη «ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ» για την άμεση επαναλειτουργία του λιανεμπορίου.
Το ψήφισμα εισηγήθηκε ο Δήμαρχος κ. Λάζαρος Κυρίζογλου.
«Εκφράζουμε την πλήρη συμπαράστασή μας στον εμπορικό κόσμο του Δήμου μας αλλά και στον εμπορικό κόσμο της Περιφερειακής Ενότητας (Π.Ε.) Θεσσαλονίκης.
Ζητάμε από την κυβέρνηση να επανεξετάσει την απόφασή της να μην ανοίξει το λιανεμπόριο. Η απόφαση αυτή είναι άδικη και πρέπει να ανακληθεί.
Καλούμε την κυβέρνηση να λάβει άμεσα μέτρα ενίσχυσης των επιχειρήσεων.
Ο Δήμος μας συντάχθηκε από την πρώτη στιγμή με την ομόφωνη απόφαση του Δ.Σ. της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Κεντρικής Μακεδονίας (ΠΕΔΚΜ).»
Στην συνέχεια ο Πρόεδρος κάλεσε τα μέλη να αποφασίσουν σχετικά.
Στο ανωτέρω ψήφισμα κατέληξαν ομόφωνα οι παριστάμενοι σύμβουλοι της διοικούσας παράταξης «ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ», ενώ κατά του ανωτέρω ψηφίσματος τάχθηκαν οι παρατάξεις της ελάσσονος αντιπολίτευσης «ΑΝΥΠΑΚΟΗ ΣΤΙΣ ΓΕΙΤΟΝΙΕΣ ΤΩΝ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΜΕΝΕΜΕΝΗΣ» ΚΑΙ Η «ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΕΡΓΑΤΙΚΗ ΑΝΤΕΠΙΘΕΣΗ ΖΤΟΝ ΔΗΜΟ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ-ΜΕΝΕΜΕΝΗΣ». Απουσίαζαν από την συνεδρίαση η παράταξη της μείζονος αντιπολίτευσης «ΠΟΛΙΤΕΣ ΣΕ ΔΡΑΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΤΡΟΠΗ» και η παράταξη της ελάσσονος αντιπολίτευσης «ΛΑΙΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ».
Το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Αμπελοκήπων – Μενεμένης ύστερα από διαλογική συζήτηση, έχοντας υπόψη τις διατάξεις του άρθρου 65 του Ν.3852/2010 και το ανωτέρω ψήφισμα σχετικά με το ζήτημα για την άμεση επαναλειτουργία του λιανεμπορίου
ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙ Κατά Πλειοψηφία.
Το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Αμπελοκήπων-Μενεμένης τάσσεται Υπέρ του ανωτέρω ψηφίσματος.

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ

Storage24
Storage24
sms-marketing.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ