Δήμος Αμπελοκήπων-Μενεμένης: Συνάντηση Λ. Κυρίζογλου με τον Αρχιεπίσκοπο Αμερικής

Με τον Σεβασμιώτατο Αρχιεπίσκοπο Αμερικής κ Ελπιδοφόρο είχε την ευκαιρία να συναντηθεί το Σάββατο 26/2 ο Δήμαρχος Αμπελοκήπων-Μενεμένης και Α’ Αντιπρόεδρος της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδος Λάζαρος Κυρίζογλου κατά τη διάρκεια δεξίωσης που παρέθεσε προς τιμήν του επικεφαλής της Ιεράς Αρχιεπισκοπής της Αμερικής ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης κ. Κωνσταντίνος Ζέρβας.


Η συνάντηση έγινε παρουσία του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Νεαπόλεως-Σταυρουπόλεως κκ Βαρνάβα και του Προέδρου της ΠΕΔ/ΚΜ και Δημάρχου Πυλαίας-Χορτιάτη κ. Ιγνάτιου Καϊτετζίδη και ήταν στο πλαίσιο του προσκυνηματικού ταξιδιού στην Ελλάδα του Σεβασμιωτάτου Αρχιεπισκόπου επί τη ευκαιρία της συμπλήρωσης 100 ετών από την ίδρυση της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αμερικής από το Οικουμενικό Πατριαρχείο.


Ο Σεβασμιώτατος Αρχιεπίσκοπος και ο Δήμαρχος συνδέονται με δεσμούς φιλίας και αγαστής συνεργασίας από την περίοδο που ο κ. Ελπιδοφόρος, ως Μητροπολίτης Προύσης, ήταν Ηγούμενος της Ιεράς Πατριαρχικής και Σταυροπηγιακής Μονής Αγίας Τριάδος στη Χάλκη και ο κ. Κυρίζογλου Πρόεδρος της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Κεντρικής Μακεδονίας.

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ

Storage24
Storage24
sms-marketing.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ