Δήμος Αμπελοκήπων-Μενεμένης: Πραγματοποιήθηκαν με επιτυχία οι εκδηλώσεις της Ανθοέκθεσης

Με μεγάλη επιτυχία συνεχίζεται η Ανθοέκθεση του Δήμου Αμπελοκήπων-Μενεμένης που πραγματοποιείται στο χώρο του πρώην στρατοπέδου «Μέγας Αλέξανδρος». Χιλιάδες κόσμου την έχουν ήδη επισκεφθεί για να εμπλουτίσουν τα μπαλκόνια και τις αυλές τους με λουλούδια και φυτά και παράλληλα έχουν παρακολουθήσει τις πολιτιστικές εκδηλώσεις που γίνονται στο πλαίσιό της. Την Κυριακή 1η Μαΐου οι εκδηλώσεις ξεκίνησαν νωρίς με το μουσικό σχήμα «Κόντρα Νότα» που χάρισαν ένα Πρωτομαγιάτικο Λαϊκό γλέντι. Στις απογευματινές εκδηλώσεις οι μαθητές του Λυδικού Ωδείου προσέφεραν μία έντεχνη μαθητική συναυλία το σχήμα «ΑΜΑΝ» έκλεισαν τις εκδηλώσεις της τέταρτης ημέρας της Ανθοέκθεσης με ένα Ροκ, Πόπ και Έντεχνο μουσικό πρόγραμμα. Τους ευχαριστούμε πολύ.

Σήμερα Δευτέρα 2/5 στις 7μ.μ. θα ξεκινήσουμε τις εκδηλώσεις με ένα χορευτικό πρόγραμμα από τους μαθητές του Καλλιτεχνικού Γυμνασίου με Λυκειακές Τάξεις Αμπελοκήπων-Μενεμένης «Δημήτρης Χορν» ενώ της σκυτάλη θα αναλάβει το χορευτικό σύνολο του Σωματείου Ποντίων «Άγιος Θεόδωρος ο Γαβρά» με ένα χορευτικό αφιέρωμα στις Αλησμόνητες Πατρίδες του Πόντου. Η εκδηλώσεις θα συνεχιστούν με παραδοσιακούς χορούς από το Ποντιακό Πολιτιστικό Σύλλογο Αγίου Νεκταρίου «Η Αναγέννηση» και θα κλείσει με ένα ελαφρολαϊκό πρόγραμμα από τους «Κιμωλία band» με τους Παναγιώτη Πεκερίδη, Στέλιο Μούτσο, Γιώργο Νταή, Αφροδίτη Σοφιανίδου, Μάκη Αγγελίδη και Λάζαρο Σαββίδη. Σας περιμένουμε όλους.

Η είσοδος στους χώρους της Ανθοέκθεσης και στις Πολιτιστικές Εκδηλώσεις είναι ελεύθερη. Ώρες λειτουργίας τις Ανθοέκθεσης: καθημερινές 09.00 -14.00 & 17.00 -22.00, Σάββατο – Κυριακή 09.00-22.00.

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ

Storage24
Storage24
sms-marketing.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ