Δήμος Αμπελοκήπων Μενεμένης: Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση για την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας

Με επιτυχία και μεγάλη συμμετοχή του κόσμου παρακολουθήσαμε την συγκινητική εκδήλωση – αφιέρωμα που διοργανώθηκε με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας (08.03) από το Δήμο Αμπελοκήπων – Μενεμένης.

Η εκδήλωση ξεκίνησε με τον χαιρετισμό του Εντεταλμένου Δημοτικού Σύμβουλου σε θέματα πολιτισμού κ.  Παύλου Κεσόγλου ενώ στη συνέχεια πραγματοποιήθηκε σύντομη ομιλία του Δήμαρχου Αμπελοκήπων – Μενεμένης κ. Λάζαρου Κυρίζογλου ο οποίος αναφέρθηκε στους πολύπλευρους ρόλους των γυναικών και στους αγώνες που έδωσαν και δίνουν στον εργασιακό, κοινωνικό και οικογενειακό χώρο.

Ακολούθησε η τιμητική βράβευση της δημιουργού του πολυβραβευμένου ντοκιμαντέρ «Οι Μη Χαµένες Πατρίδες» κ. Ευτυχίας Φράγκου και παρακολουθήσαμε ένα βίντεο αφιέρωμα στο έργο της.

Στη συνέχεια απολαύσαμε την μουσικοθεατρική παράσταση «ΓΕΝΝΗΘΗΚΑ ΓΥΝΑΙΚΑ», ένα συγκινητικό ταξίδι σε διάφορες καταστάσεις στη ζωή των γυναικών,  από τη θεατρική ομάδα του Δήμου μας «ΜΕΤΑΒΑΣΗ» .

Στο τέλος της εκδήλωσης τηρήθηκε ενός λεπτού σιγή για τα θύματα του σιδηροδρομικού δυστυχήματος.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν μεταξύ άλλων Αντιδήμαρχοι, Δημοτικοί και Κοινοτικοί Σύμβουλοι του Δήμου Αμπελοκήπων – Μενεμένης.

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ

Storage24
Storage24
sms-marketing.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ