Δήμος Αμπελοκήπων-Μενεμένης: Εκδήλωση φόρου τιμής προς πεσόντες στρατιωτικούς της Αεροπορίας Στρατού

Το Σάββατο 19 Μάρτιου 2022 πραγματοποιήθηκε για 14η χρονιά εκδήλωση φόρου τιμής προς πεσόντες στρατιωτικούς της Αεροπορίας Στρατού που σκοτώθηκαν σε αεροπορικό ατύχημα την 18 Μαρτίου 2008 στη περιοχή Αγ.Βασίλειος.

Τα μέλη του πληρώματος ήταν ο Καρδόπουλος Ευστάθιος, Κατσιάς Αθανάσιος και Καστανίτης Ευάγγελος. Με αφορμή αυτού του γεγονότος μνημονεύονται μαζί με αυτούς και αλλα 7 μέλη πληρώματος που θρηνεί σε προηγούμενα αεροπορικά ατυχήματα το αεροδρόμιο της Αλεξάνδρειας Ημαθείας.

Κάθε χρόνο συγγενείς , συνάδελφοι και φίλοι μαζεύονται για ένα διαφορετικό μνημόσυνο. Πρόκειται για μια εκδήλωση η οποία τελείται υπο την αιγίδα του Δήμου Αμπελοκήπων-Μενεμένης στο δημοτικό στάδιο Αμπελοκήπων “Κων. Καραμανλής”. Στην έναρξη τελέστηκε τρισάγιο απο τον πατέρα Στυλιανό  και στη συνέχεια απεύθυνε χαιρετισμό εκ μέρους του δημάρχου ο αντιδήμαρχος Αθλητισμού κ. Μανώλης Ιωαννίδης. Έπειτα πραγματοποιήθηκε ποδοσφαιρικός φιλικός αγώνας μεταξύ φίλων και συναδέλφων.

Την εκδήλωση πλαισιώσανε επίσης: Ο διαιτητής κ. Λαζαρίδης Κυριάκος με τους γιούς του επίσης διαιτητές, Οι εθελοντές από το Σώμα Εθελοντών Διασωστών  του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού από πλευράς υγειονομικής κάλυψης. Η εταιρία Race System απο πλευράς τεχνικού εξοπλισμού. Το αρτοζαχαροπλαστείο “Ο φούρνος της γειτονιάς μας” οπου προσέφερε το σιτάρι για όλους τους παρευρισκόμενους Η εταιρία ΟΛΥΜΠΟΣ όπου προσέφερε ροφήματα σε όλους Εθελοντές που βοήθησαν στην εκδήλωση.

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ

Storage24
Storage24
sms-marketing.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ