Δήλωση Δημάρχου Δέλτα για την απόφαση να μεινει κλειστο το λιανεμπόριο

Την ξαφνική  απόφαση της κυβέρνησης να παραμείνουν κλειστά τα καταστήματα στη Θεσσαλονίκη σχολίασε ο Δήμαρχος Δέλτα Γιάννης Ιωαννίδης.

«Οι επαγγελματίες του δήμου Δέλτα περίμεναν με ενθουσιασμό το άνοιγμα των καταστημάτων τους τη Δευτέρα και λίγες ώρες αργότερα πληροφορήθηκαν την απόφαση της κυβέρνησης να παραμείνει κλειστό το λιανεμπόριο στη Θεσσαλονίκη.

Από το πρώτο lock down και εκτός από ένα μικρό διάλειμμα λειτουργίας, οι επιχειρήσεις στο δήμο Δέλτα ήταν κλειστές. Στην περιοχή μας υπάρχουν πολλά καταστήματα λιανεμπορίου τα οποία δεν διαθέτουν e shops για να μπορέσουν να λειτουργήσουν με διαδικτυακές παραγγελίες.

Από τις συζητήσεις που έχουμε κάνει με τους επιχειρηματίες του δήμου μας διαπιστώνουμε ότι βρίσκονται σε μαρασμό.

Θεωρώ ότι το άνοιγμα των καταστημάτων με τους κανόνες που ανακοινώθηκαν δεν θα επιβαρύνουν περαιτέρω  την ήδη άσχημη εικόνα από την καταγραφή του μεγάλου αριθμού κρουσμάτων στο δήμο  μας. Προϋπόθεση είναι να τηρηθούν τα μέτρα από τους επαγγελματίες και τους καταναλωτές και να εποπτευθεί η τήρηση τους από την αστυνομία.

Η λειτουργία των εμπορικών καταστημάτων θα αποσυμπιέσει την κοινωνία που έχει κουραστεί από τα αλλεπάλληλα lockdown και θα βοηθήσει την οικονομία του τόπου μας να κινηθεί προς όφελος της τοπικής επιχειρηματικότητας.

Άλλωστε φαινόμενα συνωστισμού υπάρχουν και καταγράφονται καθώς ο κόσμος κυκλοφορεί σε πλατείες και  πάρκα από το πρωί μέχρι το βράδυ πριν την έναρξη της απαγόρευσης κυκλοφορίας».

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ

Storage24
Storage24
sms-marketing.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ