Δηλώνει «παρών» για το 2023 ο Γιώργος Λίλτσης

Κινείται… συνεχώς μαθαίνουμε το τελευταίο διάστημα ο γιατρός και υποψήφιος δήμαρχος Παύλου Μελά, Γιώργος Λίλτσης.
Ο κ. Λίλτσης έχει ανακοινώσει πως στις δημοτικές εκλογές του Οκτωβρίου 2023 θα διεκδικήσει ξανά τον δημαρχιακό θώκο Παύλου Μελά και προς αυτή την κατεύθυνση ήδη πραγματοποιεί συναντήσεις με εκπροσώπους της κοινωνίας των πολιτών που θα στελεχώσουν το ψηφοδέλτιο της «ΑΝΑΤΡΟΠΗΣ» τόσο κεντρικά όσο και τοπικά.
Σύμφωνα με συνεργάτες του, η λογική της στελέχωσης των ψηφοδελτίων της παράταξης είναι να συμπεριληφθούν έμπειρα στελέχη της τοπικής αυτοδιοίκησης αλλά και νέοι και νέες που επιθυμούν να ασχοληθούν με τα κοινά, προκειμένου να αναδεικνύονται τα προβλήματα όλων των δημοτικών ενοτήτων και να αντιμετωπίζονται.
Παράλληλα με τις επαφές ενόψει εκλογών, ο κ. Λίλτσης καθημερινά συναντά φορείς, σωματεία, επαγγελματίες και πολίτες του δήμου Παύλου Μελά με σκοπό να καταγράφει αδυναμίες και ελλείψεις και να τις μεταφέρει στις συνεδριάσεις του δημοτικού συμβουλίου. «Δυστυχώς, υπάρχουν γειτονιές βρώμικες, κακοφωτισμένες, κακοσυντηρημένες που η διοίκηση με ευθύνη του δημάρχου Δημήτρη Δεμουρτζίδη τις έχει ξεχάσει.
Όλοι είμαστε πολίτες ίδιας κατηγορίας, ίδιων υποχρεώσεων και προφανώς και ίδιων δικαιωμάτων» ανέφερε σε πρόσφατη συνάντησή του. Ο κ. Λίλτσης τις επόμενες ημέρες, μαθαίνουμε πως θα ξεκινήσει σειρά επαφών με εκπροσώπους της εκπαιδευτικής κοινότητας: δασκάλους και γονείς. Παράλληλα, η «ΑΝΑΤΡΟΠΗ» επιδεικνύει μια έντονη κινητικότητα και μέσω social media προκειμένου οι θέσεις και οι προτάσεις της παράταξης, πλησιάζοντας στις εκλογές να γίνουν πιο γνωστές.

Πηγή: http://myportal.gr/dilonei-paron-gia-to-2023-o-giorgos-liltsis/

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ

Storage24
Storage24
sms-marketing.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ