Διενέργεια rapid test από τον ΕΟΔΥ σε Τρίλοφο και Καρδία στις 22 και 23 Φεβρουαρίου

Επαναλαμβάνονται την προσεχή Δευτέρα 22 Φεβρουαρίου τα δωρεάν ελέγχους ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου (rapid test) για τον έλεγχο της covid-19 στην Κοινότητα του Τριλόφου. Έπειτα από αίτημα του δημάρχου Θέρμης Θόδωρου Παπαδόπουλου, ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας πρόκειται να πραγματοποιήσει τα τεστ από τις 13:00 έως τις 18:00, προκειμένου να εξυπηρετηθούν και όσοι εργάζονται τις πρωινές ώρες, μεταξύ των οποίων και οι εκπαιδευτικοί. Τα τεστ θα γίνουν και αυτή τη φορά στην αίθουσα του ΚΑΠΗ.

Το προηγούμενο διήμερο 17 και 18 Φεβρουαρίου ο ΕΟΔΥ πραγματοποίησε στον ίδιο χώρο συνολικά 315 rapid test εκ των οποίων μόνον δύο ήταν θετικά (ποσοστό 0,63%).

 

Παράλληλα, την προσεχή Τρίτη 23 Φεβρουαρίου ο ΕΟΔΥ θα πραγματοποιήσει δωρεάν ελέγχους ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου (rapid test), μέσα από το αυτοκίνητο (drive through), στην κεντρική πλατεία της Καρδίας. Οι έλεγχοι θα γίνουν από τις 10 το πρωί έως τις 3 το μεσημέρι.

Όσοι επιθυμούν να κάνουν rapid test θα πρέπει να έχουν μαζί τους την αστυνομική ταυτότητα και να γνωρίζουν τον ΑΜΚΑ τους. Το αποτέλεσμα του τεστ γνωστοποιείται μόνον σε αυτόν που το έκανε, μέσω sms στην περίπτωση που είναι αρνητικό ή μέσω τηλεφωνικής επικοινωνίας στην περίπτωση που είναι θετικό.

 

 

 

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ

Storage24
Storage24
sms-marketing.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ