Διαψεύδει ο Βορίδης το ενδεχόμενο παράτασης των αυτοδιοικητικών εκλογών

Σε διάψευση των σεναρίων, που δημοσίευσε σήμερα η εφημερίδα «Εστία», για μετάθεση του χρόνου των δημοτικών και περιφερειακών εκλογών προχώρησε ο υπουργός Εσωτερικών.

Μάλιστα νωρίτερα ο κ. Τσίπρας από το βήμα της ΚΕ του ΣΥΡΙΖΑ σημείωσε: «Διαβάζω σε εφημερίδες ότι η κυβέρνηση σκέφτεται να μεταθέσει το χρόνο των αυτοδιοικητικών εκλογών», είπε ο Αλέξης Τσίπρας μιλώντας στην ΚΕ του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ και ζήτησε από τον Κυριάκο Μητσοτάκη και τον υπουργό Εσωτερικών να απαντήσουν πότε θα γίνουν οι αυτοδιοικητικές εκλογές. «Πρέπει να μας πει η κυβέρνηση πότε θα γίνουν οι αυτοδιοικητικές εκλογές, αν σκέφτεται μετάθεση ή θα τηρήσει το χρονοδιάγραμμα που έχει αποφασιστεί».

Ο κ. Βορίδης σε ανακοίνωσή του ανέφερε: «Με αφορμή το ερώτημα που διατύπωσε ο αρχηγός της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης Αλέξης Τσίπρας, μιλώντας στην Κεντρική Επιτροπή του κόμματος του, αναφορικά με τον χρόνο διεξαγωγής των αυτοδιοικητικών εκλογών, ο Υπουργός Εσωτερικών Μάκης Βορίδης επισημαίνει τα εξής:

«Σχετικά με τις απορίες του κ. Αλέξη Τσίπρα για τον χρόνο διεξαγωγής των αυτοδιοικητικών εκλογών η απάντηση είναι απλή: Οι εκλογές θα πραγματοποιηθούν στην ημερομηνία που ορίζεται από τον νόμο και η Κυβέρνηση δεν προτίθεται να αλλάξει αυτή την ημερομηνία».

 

 

 

 

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ

Storage24
Storage24
sms-marketing.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ