Διαδικτυακή συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της ΚΕΔΕ

Μέσω τηλεδιάσκεψης θα πραγματοποιηθεί η συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδας, την Δευτέρα 19 Ιουλίου στις 10:00 το πρωί.

Στο ΔΣ θα παραβρεθούν οι Πρόεδροι των Περιφερειακών Ενοτήτων Δήμων Ελλάδας και το νεοεκλεγέν Προεδρείο της ΕΕΤΑΑ. 

Θα συζητηθεί ο προϋπολογισμός της Ένωσης για το 2022 καθώς και τα θέματα των αρμοδιοτήτων της Αποκεντρωμένης Διοίκησης και οι συνακόλουθες τροποποιήσεις που θα προτείνει η ΚΕΔΕ για την ενίσχυση της Τοπικής Αυτοδιοίκησης Α’ βαθμού.

Επίσης αναμένεται να τεθούν προς ψήφιση από το ΔΣ οι προτάσεις της Επιτροπής Νήσων και Κοινωνικής Συνοχής της ΚΕΔΕ για νομοθετικές παρεμβάσεις που θα βελτιώσουν την καθημερινότητα και την λειτουργία των μικρών νησιωτικών Δήμων.  Επίσης θα οριστικοποιηθούν οι θέσεις και προτάσεις της Τοπικής Αυτοδιοίκησης για κατατεθούν στο διάλογο για το νομοσχέδιο για τη Διαχείρισητων Αποβλήτων, καθώς και οι προτάσεις της Επιτροπής Χωροταξίας και Υποδομών της ΚΕΔΕ για το σχέδιο νόμου για τον εκσυγχρονισμό του Ελληνικού Κτηματολογίου.

Η συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου θα μεταδίδεται μέσω live streaming από την ιστοσελίδα της ΚΕΔΕ και το κανάλι της Ένωσης στο youtube.

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ

Storage24
sms-marketing.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ