Δαρδαμανέλης: “Χθες αργά το βράδυ κάναμε αυτοψία στην οδό Αδριανουπόλεως, εκεί όπου όχημα εισέβαλλε εντός ενός καταστήματος”

O Δήμαρχος Καλαμαριάς, Γιάννης Δαρδαμανέλης, μετά από ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, ανακοίνωσε την αιτία παρεκτροπής οχήματος μέσα σε κατάστημα κατόπιν αυτοψίας στην οδό Αδριανουπόλεως χθες το βράδυ.
Αναλυτικά η ανάρτηση: 
Χθες αργά το βράδυ κάναμε αυτοψία στην οδό Αδριανουπόλεως, στο σημείο που εισέβαλε όχημα εντός ενός καταστήματος πριν λιγες μέρες! Το συμπέρασμα….κακή οδηγική συμπεριφορά, αφού βεβαιώθηκαν πολλές παραβάσεις ορίου ταχύτητας (50) από το κλιμάκιο της τροχαίας Θεσσαλονίκης!
Ο διοικητής της τροχαίας κ. Γέρμανος μας ενημέρωσε ότι η παρουσία του κλιμακίου θα είναι συχνή στο σημείο και όπου αλλού υπάρξει ανάγκη(Εθνικής Αντιστάσεως). Το παρόν έδωσε και ο Dimitris Antoniou , ο οποίος εδώ και 15 χρόνια κινείται με αμαξίδιο, λόγω του ατυχήματος που είχε στο συγκεκριμένο σημείο. Η συζήτηση μαζί του πάντα εποικοδομητική, μιας και πάντα καταλήγει σε συμπεράσματα για το πως θα βελτιώσουμε την κατάσταση που επικρατεί στους ελληνικούς δρόμους.

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ

Storage24
Storage24
sms-marketing.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ