Δ. Θεσσαλονίκης: Με Πέγκα η «Οικολογία – Αλληλεγγύη»

Τη συνεργασία της με την παράταξη «Θεσσαλονίκη για όλους» αποφάσισε στη συνέλευσή της την Κυριακή 9.7.2023 η «Οικολογία – Αλληλεγγύη», μετά την ολοκλήρωση της διαπραγμάτευσης γύρω από το κοινό προγραμματικό πλαίσιο που είχε προτείνει στις 16 Ιουνίου.

Η ιστορική Αυτοδιοικητική Κίνηση δέχτηκε ως υποψήφιο Δήμαρχο τον ανεξάρτητο κομματικά Σπύρο Πέγκα, ο οποίος είχε μια πετυχημένη θητεία ως αντιδήμαρχος της Πρωτοβουλίας του Γιάννη Μπουτάρη, με στόχο να αυξηθούν σημαντικά οι δυνατότητες διεκδίκησης της διοίκησης του Δήμου και να σταματήσει ο κατακερματισμός των δυνάμεων, που απειλεί την πόλη με μια νέα πενταετία στασιμότητας.

Η «Οικολογία – Αλληλεγγύη» είναι η μόνη παράταξη που έχει καταθέσει πλήρες πρόγραμμα για τη Θεσσαλονίκη και συντονίζεται με κινήσεις πολιτών και υποψήφιους με οικολογικές ευαισθησίες σε όλη την Κ. Μακεδονία ενώ συμμετέχει στο πανελλαδικό Δίκτυο Πράσινων Αυτοδιοικητικών καθώς και στο ευρωπαϊκό Δίκτυο, μαζί με άλλους 15.000 εκλεγμένους Πράσινους, από τους οποίους οι 300 είναι Δήμαρχοι.

Η «Οικολογία – Αλληλεγγύη» καλεί όλες τις δυνάμεις με κοινές προσεγγίσεις για το μέλλον της πόλης, που επιθυμούν τον οικολογικό μετασχηματισμό της, με συμμετοχή των πολιτών, με αλληλεγγύη, σχέδιο, όραμα και διεθνή ακτινοβολία να συσπειρωθούν για την αλλαγή σελίδας στη Θεσσαλονίκη!

Στη φωτό τα στελέχη της «Οικολογίας – Αλληλεγγύης», η κοινωνιολόγος και πολιτική επιστημόνισσα Αγγελική Γαβριέλα Σαμψωνίδου (αριστερά), ο καθηγητής του ΑΠΘ Αλέκος Γεωργόπουλος (δεξιά) και ο δημοτικός σύμβουλος Μιχάλης Τρεμόπουλος με τα στελέχη της παράταξης «Θεσσαλονίκη για όλους», Σπύρο Πέγκα, Ανδρέα Κουράκη και Καλλιόπη Πασιά.

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ

Storage24
Storage24
sms-marketing.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ