Δ. Ωραιοκάστρου: Υπογράφηκε η σύμβαση για την κατασκευή χώρου στάθμευσης 60 θέσεων στο Παλαιόκαστρο

Ένας σύγχρονος χώρος στάθμευσης 60 θέσεων, που θα περιλαμβάνει καλαίσθητους χώρους πρασίνου πρόκειται να δημιουργηθεί στο Παλαιόκαστρο του Δήμου Ωραιοκάστρου.

Στο Δημαρχείο Ωραιοκάστρου ο δήμαρχος, Παντελής Τσακίρης, υπέγραψε σήμερα το μεσημέρι τη σύμβαση για την υλοποίηση του έργου «Διαμόρφωση χώρου στάθμευσης στη συμβολή των οδών Καραϊσκάκη και Μακεδονικού Αγώνα» στο Παλαιόκαστρο. Παρών κατά την υπογραφή της σύμβασης ήταν ο αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου Ωραιοκάστρου, Χαράλαμπος Καζαντζίδης.

«Με έργα και παρεμβάσεις συνεχίζουμε να κάνουμε καλύτερο τον Δήμο μας. Στο Παλαιόκαστρο αξιοποιούμε το οικόπεδο που βρίσκεται απέναντι από το κτίριο ”Παύλος Μελάς”. Προχωράμε στην κατασκευή ενός σύγχρονου χώρου στάθμευσης 60 θέσεων που θα είναι λειτουργικός, ασφαλής και φιλικός προς τους χρήστες των οχημάτων και ταυτόχρονα θα περιλαμβάνει χώρους πρασίνου. Εξασφαλίζουμε θέσεις στάθμευσης και ταυτόχρονα αναβαθμίζουμε την περιοχή δημιουργώντας όμορφους χώρους πρασίνου», τόνισε ο δήμαρχος Ωραιοκάστρου, Παντελής Τσακίρης.

339397017 776153423845888 6177184667339865209 n

«Σύμφωνα με την μελέτη του έργου οι επεμβάσεις που θα γίνουν για τη διαμόρφωση του χώρου στάθμευσης στο Παλαιόκαστρο θα είναι ήπιες και θα ταιριάζουν με το περιβάλλον της περιοχής. Τα υλικά που θα χρησιμοποιηθούν θα είναι ανθεκτικά στη χρήση και στο χρόνο και ταυτόχρονα φιλικά στο περιβάλλον», ανέφερε ο αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών, Χαράλαμπος Καζαντζίδης.

Οι εργασίες για την κατασκευή του χώρου στάθμευσης στο Παλαιόκαστρο πρόκειται να αρχίσουν το επόμενο διάστημα.

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ

Storage24
Storage24
sms-marketing.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ