Δ. Ωραιοκάστρου: Συνεδρίαση της τοπικής Πολιτικής Προστασίας ενόψει της αντιπυρικής περιόδου

Συνεδρίασε το Συντονιστικό Τοπικό Όργανο Πολιτικής Προστασίας ενόψει της έναρξης της αντιπυρικής περιόδου

Ο σχεδιασμός των μέτρων πυροπροστασίας και η ετοιμότητα του μηχανισμού της Πολιτικής Προστασίας τέθηκαν επί τάπητος στη διάρκεια της συνεδρίασης του Συντονιστικού Τοπικού Οργάνου Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Ωραιοκάστρου, που πραγματοποιήθηκε την Δευτέρα. Η συνεδρίαση πραγματοποιήθηκε μέσω τηλεδιάσκεψης, υπό την προεδρία του Δημήτρη Καρασαββίδη, αντιδημάρχου Διοικητικών και Οικονομικών Υπηρεσιών.

Κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης συζητήθηκαν οι ενέργειες και οι δράσεις που είναι απαραίτητο να γίνουν για την θωράκιση του Δήμου Ωραιοκάστρου από τον κίνδυνο εκδήλωσης πυρκαγιάς. Επίσης, καθορίστηκε το πλαίσιο συνεργασίας και συντονισμού όλων των εμπλεκόμενων φορέων πολιτικής προστασίας.

sto politiki prostasia oraiokastroy 3

Στη συνεδρίαση συμμετείχαν ο Δαμιανός Ιωσηφίδης, εντεταλμένος δημοτικός σύμβουλος Ψηφιακής Πολιτικής και Νέας Γενιάς του Δήμου Ωραιοκάστρου, η Μαρία Καραμήτρου, αναπληρώτρια προϊσταμένη Τμήματος Πολιτικής Προστασίας ΜΕ Θεσσαλονίκης, ο Μιχαήλ Καρακώτσογλου, προϊστάμενος Τμήματος Σχεδιασμού και Πρόληψης Διεύθυνσης Πολιτικής Προστασίας της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Μακεδονίας – Θράκης, η Φιλοθέη Μελά από το Δασαρχείο Θεσσαλονίκης, ο Σάββας Τσολάκης, αξιωματικός της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, ο Φάνης Παντούσης, αξιωματικός της ΕΛ.ΑΣ., ο Νίκος Γιάμπαστος από την Εθελοντική Ομάδα Δρυμού και ο Νίκος Λακερίδης από το ΕΚΑΒ.

sto politiki prostasia oraiokastroy

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ

Storage24
Storage24
sms-marketing.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ