Δ. Ωραιοκάστρου: Ολοκληρώθηκαν τα drive through rapid test Covid-19 στη Νεοχωρούδα

Δεκάδες πολίτες συμμετείχαν σήμερα στη νέα δράση δωρεάν ελέγχων ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου Covid-19 (rapidtest), μέσα από το αυτοκίνητο (drivethrough), που υλοποίησε ο δήμος Ωραιοκάστρου, σε συνεργασία με τον ΕΟΔΥ στη Νεοχωρούδα.

Από τις 10 το πρωί ως τις 3 το μεσημέρι κλιμάκιο του Οργανισμού βρισκόταν στο κτίριο της ΚοινότηταςΝεοχωρούδας και πραγματοποιούσε δωρεάν τεστ στους πολίτες που προσέρχονταν στο σημείο με τα οχήματά τους.

Για την ομαλή διεξαγωγή των rapidtest και την αποφυγή συνωστισμού διατέθηκαν κλιμάκια δημοτικών υπαλλήλων, ενώ συνέδραμε το Αστυνομικό Τμήμα Ωραιοκάστρου.

«Μέσα στον Ιανουάριο διενεργήσαμε σε συνεργασία με τον ΕΟΔΥ γρήγορα τεστ για την ανίχνευση του Covid-19 σε όλες τις περιοχές του Δήμου Ωραιοκάστρου. Θέλω να ευχαριστήσω τον ΕΟΔΥ, που ανταποκρίθηκε στο αίτημά μας άμεσα, καθώς επίσης τους προέδρους και τους συμβούλους των Κοινοτήτων μας, που συνέβαλαν για να μπορέσουν οι κάτοικοι να κάνουν δωρεάν τεστ για τον κορωνοϊό. Σήμερα δεκάδες πολίτες συμμετείχαν στη δράση στη Νεοχωρούδα. Το επόμενο διάστημα με οδηγίες του δημάρχου Ωραιοκάστρου, Παντελή Τσακίρη, θα συνεχίσουμε τα τεστ και θα δρομολογήσουμε ενημερωτικές δράσεις για τον εμβολιασμό για τον Covid-19», τόνισε η εντεταλμένη σύμβουλος Κοινωνικής Πολιτικής και Πολιτισμού, Χριστίνα Ζάπρα.

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ

Storage24
Storage24
sms-marketing.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ