Δ. Ωραιοκάστρου: Νέα «Πράσινη Αποστολή» – Τέλος Εποχής Για Τα Πλαστικά Μίας Χρήσης

Το Followgreen του Δήμου Ωραιοκάστρου καλεί τους δημότες να ενημερωθούν για τα πλαστικά μίας χρήσης, για τις επιπτώσεις που επιφέρει η χρήση τους στο περιβάλλον, καθώς επίσης και για τα νέα δεδομένα που δημιούργησε στην αγορά η εφαρμογή της νομοθεσίας Ν.4736/2020.

Στο πλαίσιο αυτό, διοργανώνεται νέα «Πράσινη Αποστολή – Green Mission», με τίτλο «Τέλος στα πλαστικά μίας χρήσης» και έπαθλο ένα οικολογικό ανοξείδωτο θερμός.

Όσοι δημότες επιθυμούν να συμμετάσχουν στο διαγωνισμό μπορούν μέσω του ηλεκτρονικού συνδέσμου:

www.followgreen.gr/oraiokastro/Mission/Single/3128

Κάθε δέκα ημέρες μία νέα «Πράσινη Αποστολή» βρίσκεται στη διάθεση των δημοτών για να προσφέρει εκπαίδευση και ευαισθητοποίηση σε θέματα ανακύκλωσης, καθώς και υπέροχα δώρα. Ο χρήστης για να λάβει τους πόντους επιβράβευσης καλείται να ολοκληρώσει με επιτυχία όλα τα βήματα της «Πράσινης Αποστολής – Green Mission» και να δηλώσει συμμετοχή στην τρέχουσα κλήρωση.

Όροι και Προϋποθέσεις συμμετοχής στην κλήρωση

Η ανάδειξη του/της νικητή/τριας της κλήρωσης θα πραγματοποιείται με τη μέθοδο της ηλεκτρονικής επιλογής τυχαίου αριθμού. Το δώρο θα αποστέλλεται στον χώρο της επιλογής του/της νικητή/τριας μέσω εταιρείας courier, ύστερα από την ταυτοποίηση των στοιχείων του/της. Απαραίτητη προϋπόθεση μίας έγκυρης συμμετοχής είναι η ολοκλήρωση των στόχων του «Green Mission» με παράλληλη εξαργύρωση των απαιτούμενων πόντων στην ενεργή κλήρωση.

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ

Storage24
Storage24
sms-marketing.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ