Δ. Ωραιοκάστρου: «Δέματα αγάπης» διανεμήθηκαν σε οικονομικά ευάλωτους πολίτες ενόψει του Πάσχα

«Δέματα αγάπης» στους ωφελούμενους του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου Ωραιοκάστρου διανεμήθηκαν το πρωί της Μεγάλης Πέμπτης ενόψει του Πάσχα.

«Από τον Δήμο Ωραιοκάστρου στέλνουμε μήνυμα αλληλεγγύης και αγάπης αναμένοντας την Ανάσταση του Κυρίου. Στόχο έχουμε κανένας συμπολίτης μας να μην στερηθεί τα απαραίτητα για το εορταστικό πασχαλινό τραπέζι. Το πρωί της Μ. Πέμπτης μοιράσαμε δέματα αγάπης στους ωφελούμενους του Κοινωνικού Παντοπωλείου, ώστε να γιορτάσουν το Πάσχα με χαρά, χωρίς έγνοιες. Είναι σημαντικό να βρισκόμαστε στο πλευρό των συνανθρώπων μας που έχουν ανάγκη. Μόνο προσφέροντας απλόχερα αγάπη μπορούμε να νιώσουμε στην καρδιά μας την Ανάσταση του Χριστού και να φωτίσουμε τις ψυχές μας. Καλό Πάσχα σε όλο τον κόσμο με υγεία», τόνισε η εντεταλμένη σύμβουλος Κοινωνικής Πολιτικής και Πολιτισμού του Δήμου Ωραιοκάστρου, Χριστίνα Ζάπρα.

Η κ. Ζάπρα ευχαρίστησε τον δήμαρχο Ωραιοκάστρου, Παντελή Τσακίρη, την αντιδήμαρχο Καθημερινότητας, Σοφία Δημητριάδου και τους υπαλλήλους των Κοινωνικών Υπηρεσιών του Δήμου Ωραιοκάστρου για τη συνδρομή τους στη διανομή των «δεμάτων αγάπης».

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ

Storage24
Storage24
sms-marketing.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ