Δ. Ωραιοκάστρου: Αποστολή ανθρωπιστικής βοήθειας στους πυρόπληκτους της Εύβοιας

Τους πυρόπληκτους της βόρειας Εύβοιας στηρίζει έμπρακτα ο Δήμος Ωραιοκάστρου. Δημότες, σύλλογοι και φορείς ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα για τη συγκέντρωση ανθρωπιστικής βοήθειας και απλόχερα προσέφεραν τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης, με στόχο να ανακουφιστούν οι πληγέντες κάτοικοι.

Συγκεντρώθηκαν δεκάδες κιβώτια με ξηρά τροφή, είδη υγιεινής, εμφιαλωμένα νερά, κλινοσκεπάσματα και απορρυπαντικά.

«Στο Δήμο Ωραιοκάστρου όλοι μαζί ενώσαμε τις δυνάμεις μας, για να στείλουμε μήνυμα συμπαράστασης και αλληλεγγύης προς τους συμπολίτες μας, που υπέστησαν καταστροφές από τις φωτιές που έπληξαν τις περιοχές τους. Ευχαριστώ από τα βάθη της καρδιάς μου τους δημότες μας, τους συλλόγους και τους φορείς του Δήμου μας, που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα να συγκεντρώσουμε τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης για τους πληγέντες συνανθρώπους μας», τόνισε ο δήμαρχος Ωραιοκάστρου, Παντελής Τσακίρης.

«Οι δημότες του Ωραιοκάστρου για ακόμη μία φορά προσφέρουν απλόχερα τη βοήθειά τους. Αξίζουν σε όλους συγχαρητήρια για τη συμμετοχή τους στην προσπάθεια στήριξης των πυρόπληκτων», ανέφερε η εντεταλμένη σύμβουλος Κοινωνικής Πολιτικής και Πολιτισμού του Δήμου Ωραιοκάστρου, Χριστίνα Ζάπρα.

Εξέφρασε τις ευχαριστίες της προς τους υπαλλήλους και τα στελέχη του Δήμου Ωραιοκάστρου, τα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου και των Δημοτικών Ενοτήτων Ωραιοκάστρου, Καλλιθέας και Μυγδονίας, καθώς επίσης και προς τους συλλόγους του Δήμου, που βοήθησαν για να υλοποιηθεί η εκστρατεία αλληλεγγύης.

Η κ. Ζάπρα ευχαρίστησε και τον Γιώργο Χαλδέζο, ιδιοκτήτη της εταιρείας μεταφορών «EUROMETAFORES MAKEDONIAS LTD», ο οποίος ανέλαβε να μεταφέρει δωρεάν την ανθρωπιστική βοήθεια προς τους Δήμους της Εύβοιας που υπέστησαν καταστροφές από τις φωτιές.

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ

Storage24
Storage24
sms-marketing.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ