Δ. Νεάπολης – Συκεών: Ανοιχτό προς όλους το Δημοτικό Κολυμβητήριο – Όαση δροσιάς στο νέο κύμα καύσωνα

Ανοιχτό για όλους τους πολίτες θα παραμείνει και πάλι το Δημοτικό Κολυμβητήριο Συκεών λόγω των υψηλών θερμοκρασιών που σημειώνονται και αναμένεται να συνεχιστούν τις επόμενες ημέρες.

Όπως συνέβη το προηγούμενο Σαββατοκύριακο, με πρωτοβουλία του δημάρχου Σίμου Δανιηλίδη, το Δημοτικό Κολυμβητήριο, που βρίσκεται στο Πολυαθλητικό Κέντρο στην περιοχή του Κρυονερίου, θα λειτουργήσει και πάλι δωρεάν από την Πέμπτη 1 έως και Κυριακή 4 Ιουλίου προκειμένου να εξυπηρετηθούν όλοι όσοι αναζητήσουν μια εναλλακτική όαση δροσιάς, σύμφωνα με όλα τα προβλεπόμενα -λόγω της πανδημίας- περιοριστικά μέτρα και τις οδηγίες της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού.

Σε ένα ειδυλλιακό φυσικό περιβάλλον με φόντο το δάσος του Σέιχ-Σου εξειδικευμένα στελέχη είναι έτοιμα να υποδεχθούν μικρούς και μεγάλους στην «πιο καθαρή και σύγχρονη πισίνα της Βόρειας Ελλάδας», όπως χαρακτηριστικά τονίζουν οι υπεύθυνοι, μία πισίνα ολυμπιακών διαστάσεων, με πιστοποιητικά έγκρισης περιβαλλοντικών όρων από τη Διεύθυνση Προστασίας Περιβάλλοντος και διάθεσης υγρών αποβλήτων από την ΕΥΑΘ, όπως επίσης και πιστοποιήσεις για την ποιότητα του ύδατος.

Λόγω του κινδύνου εξάπλωσης της πανδημίας, όλοι οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να είναι εφοδιασμένοι με ιατρική βεβαίωση και αρνητικό test covid-19 (self test, rapid test ή PCR) ή με πιστοποιητικό εμβολιασμού τουλάχιστον 14 ημερών.

Για περισσότερες πληροφορίες οι πολίτες μπορούν να απευθύνονται απ’ ευθείας στο Δημοτικό Κολυμβητήριο Συκεών: 2310 200327.

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ

Storage24
Storage24
sms-marketing.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ