Δ. Κορδελιού – Ευόσμου: Πνευματικό οδοιπορικό, Βυζαντινοί Ύμνοι και Τροπάρια της Μεγάλης Εβδομάδας

Με ένα Πνευματικό Οδοιπορικό, με Θεολογική ανάλυση για τον συμβολισμό της κάθε ημέρας της Αγίας και Μεγάλης Εβδομάδας, με ανάπτυξη και επικαιροποίηση του αιώνιου μηνύματος της Ανάστασης στη ζωή μας και την εποχή μας, συνοδευόμενο με Εκκλησιαστικούς Βυζαντινούς Ύμνους , Ψαλμούς και Τροπάρια της Αγίας και Μεγάλης Εβδομάδος, κλείνει και ο 2ος Κύκλος, τον οποίο οργάνωσε ο Δήμος Κορδελιού Ευόσμου δια της Αντιδημαρχίας Κοινωνικής Προστασίας και Δημόσιας Υγείας ΚΕΠ και σε συνεργασία με την Δημοτική Κοινωφελή Επιχείρηση Κορδελιού Ευόσμου ΔΗΚΕΚΕ. με θέματα γενικότερου ενδιαφέροντος, όλο τον μήνα Απρίλιο, κάθε Σάββατο στις 16:00 το απόγευμα.

Σάββατο (του Λαζάρου) 24 Απριλίου 2021

Θέμα « Ένα πνευματικό οδοιπορικό. Τι σημαίνει η κάθε μέρα της μεγάλης εβδομάδας. Το αιώνιο μήνυμα της Ανάστασης στη ζωή μας».

Ομιλητής: π. Γεώργιος Μίλκας Καθηγητής Θεολογίας, Πρωτοπρεσβύτερος Ιερού Ναού Ευαγγελισμού Ευόσμου

Πασχαλινά μηνύματα προς τους Δημότες θα απευθύνουν ο Δήμαρχος Κορδελιού Ευόσμου κ. Κλεάνθης Μανδαλιανός και η Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Προστασίας-Δημόσιας Υγείας- ΚΕΠ κ. Φωτεινή Πεσματζόγλου Δεβετζή.

διαδικτυακή εκδήλωση θα μεταδοθεί ζωντανά από το κανάλι του δήμου Κορδελιού Ευόσμου στο youtube στις 16:00 και από τη σελίδα του ενημερωτικού site NEWS.MAKEDONIAS.GR στο facebook που είναι και χορηγός επικοινωνίας της εκδήλωσης (https://www.facebook.com/newsmakedonias)

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ

Storage24
sms-marketing.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ