Δ. Κορδελιού – Ευόσμου: Διαδικτυακή εκδήλωση το Σάββατο με θέμα το Ηλεκτρονικό Εμπόριο

O Δήμος Κορδελιού Ευόσμου δια της Αντιδημαρχίας Κοινωνικής Προστασίας και Δημόσιας Υγείας ΚΕΠ και σε συνεργασία με την Δημοτική Κοινωφελή Επιχείρηση Κορδελιού Ευόσμου ΔΗΚΕΚΕ, οργανώνουν τον 2ο Κύκλο με θέματα γενικότερου ενδιαφέροντος, όλο τον μήνα Απρίλιο, κάθε Σάββατο στις 4.00 το απόγευμα.

Σάββατο 17 Απριλίου 2021 στις 4.00μμ
Ηλεκτρονικό Εμπόριο-Δικαιώματα και υποχρεώσεις των καταναλωτών-Διαδικτυακές απάτες-Συμβουλές για online αγορές εν όψει των πασχαλινών αγορών.

Ομιλητής:
Νίκος Τσεμπερλίδης
Πρόεδρος Κέντρου Προστασίας Καταναλωτών ΚΕΠΚΑ ο οποίος θα απαντήσει σε ερωτήσεις – τις οποίες μπορείτε να καταθέτετε τηλεφωνικά έως την Παρασκευή 16 Απριλίου στο τηλέφωνο 2310 759766, 2310 762400.

H διαδικτυακή εκδήλωση θα μεταδοθεί ζωντανά από το κανάλι του δήμου Κορδελιού Ευόσμου στο youtube https://m.youtube.com/channel/UCteaArGHIt3ci5Wyuf9FyQA και από τη σελίδα του ενημερωτικού site NEWS.MAKEDONIAS.GR στο facebook που είναι και χορηγός επικοινωνίας της εκδήλωσης (https://www.facebook.com/newsmakedonias

Την εκδήλωση θα χαιρετίσουν ο Δήμαρχος Κορδελιού Ευόσμου κ. Κλεάνθης Μανδαλιανός, η Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Προστασίας-Δημόσιας Υγείας- ΚΕΠ κ. Φωτεινή Πεσματζόγλου Δεβετζή και ο Πρόεδρος της ΔΗ.Κ.Ε.Κ-Ε κ. Κώστας Αμανατιάδης.

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ

Storage24
Storage24
sms-marketing.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ