Δ. Καλαμαριάς: Μέτωπο για να παγώσει το σχέδιο αξιοποίησης της Μαρίνας Αρετσούς

Στο πλευρό του Δήμου Καλαμαριάς τάσσεται σύμφωνα με ανακοίνωσή του η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, με επικεφαλής τον Περιφερειάρχη κ. Απόστολο Τζιτζικώστα, αλλά και η πλειοψηφία των Βουλευτών Α’ & Β’ Θεσσαλονίκης (αυτών που έδωσαν το παρών) στη συνεδρίαση της 22ας Μαρτίου, με κεντρικό θέμα τη Μαρίνα Αρετσούς.

Οι επικεφαλής των δημοτικών παρατάξεων ενημέρωσαν συνολικά για το θέμα της μαρίνας και τις εξελίξεις που υπάρχουν, ενώ η συντριπτική πλειοψηφία τους, ζήτησε την παρέμβαση των βουλευτών στην κυβέρνηση, ώστε να σταματήσει η διαδικασία του διαγωνισμού που έχει ξεκινήσει το ΤΑΙΠΕΔ, για την εύρεση κάποιου επενδυτή και να αποσυρθεί η Στρατηγική Μελέτη Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων.

«Πιστεύω ότι όλοι μαζί μπορούμε να πετύχουμε αυτό που κάποιοι θα χαρακτήριζαν ακατόρθωτο» δήλωσε ο Δήμαρχος Καλαμαριάς κ. Γιάννης Δαρδαμανέλης.

Κατά την ολοκλήρωση του Δημοτικού Συμβουλίου από την πλειοψηφία του σώματος αποφασίστηκε η έκδοση ψηφίσματος, βασισμένο στις δύο προηγούμενες αποφάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου, αλλά και τη σύνταξη συνοδευτικού σημειώματος από τους βουλευτές, που θα ενισχύει την θέση του Δήμου Καλαμαριάς, προκειμένου να κατατεθούν στην Βουλή.

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ

Storage24
Storage24
sms-marketing.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ