Χοροί και τραγούδια από την Μ. Ασία στο 5ο Αντάμωμα πολιτιστικών συλλόγων του Δ. Ωραιοκάστρου

Χορούς από τις αλησμόνητες περιοχές της Μικράς Ασίας χόρεψαν μέλη πολιτιστικών συλλόγων και δεκάδες πολίτες, που συμμετείχαν στο 5ο Αντάμωμα χορευτικών τμημάτων πολιτιστικών συλλόγων που πραγματοποιήθηκε το βράδυ του Σαββάτου, 3 Σεπτεμβρίου 2022, στη Νέα Φιλαδέλφεια.

5o antamwma filadelfeia 6

Η εκδήλωση διοργανώθηκε στο πλαίσιο επετειακών εκδηλώσεων που υλοποιούνται στο Δήμο Ωραιοκάστρου, με αφορμή τη συμπλήρωση 100 χρόνων από την Μικρασιατική Καταστροφή και την εγκατάσταση των προσφύγων στο Ωραιόκαστρο.

5o antamwma filadelfeia 7

Το 5ο Αντάμωμα συνδιοργάνωσαν ο Δήμος Ωραιοκάστρου και ο πολιτιστικός σύλλογος Νέας Φιλαδέλφειας «Εστία Φιλαδελφέων». Στο Αντάμωμα συμμετείχαν ο Μικρασιατικός Σύλλογος Ιωνίας «Ηρόδοτος», ο Πολιτιστικός Σύλλογος Ξηροχωρίου και ο Σύλλογος Γονιμιωτών Θεσσαλονίκης.

5o antamwma filadelfeia 2

default

Τα χορευτικά τμήματα των πολιτιστικών συλλόγων με πατινάδα στους δρόμους γύρω από την πλατεία αντάμωσαν και χόρεψαν μαζί χορούς από περιοχές της Μικράς Ασίας όπου ζούσαν οι πρόγονοί τους. Στην εκδήλωση συμμετείχαν και δεκάδες πολίτες, που χόρεψαν μαζί με τα μέλη των πολιτιστικών συλλόγων.

 

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ

Storage24
Storage24
sms-marketing.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ