Χαλκιδική: Ξεκινά η ανάπλαση στην “Αλμύρα” Νέων Μουδανιών

Υπεγράφη η σύμβαση από τον Δήμαρχο Μανώλη Καρρά και τον εκπρόσωπο της αναδόχου εταιρείας “Τεχνική Ανάπτυξη ΑΤΕΒΕ” Γ. Μαρκογιαννάκη η σύμβαση του έργου, η οποία αφορά στην ανάπλαση δικτύου κοινοχρήστων χώρων στα Ο.Τ. 8 ΚΑΙ Ο.Τ. 38 περιοχής «Αλμύρα» Ν. Μουδανιών, προϋπολογισμού μελέτης 1.115.000 €..

Το έργο είναι ενταγμένο στο χρηματοδοτικό πρόγραμμα “Δράσεις Περιβαλλοντικού Ισοζυγίου” του Πράσινου Ταμείου.

Αναπτύσσεται στους υπαίθριους χώρους του νοτιοδυτικού τμήματος της περιοχής των Ν. Μουδανιών, όπου θα κατασκευαστεί υπαίθριος χώρος στάθμευσης Ι.Χ. αυτοκινήτων και αντίστοιχος χώρος αναψυχής, οι οποίοι θα εξυπηρετούν τόσο τους κατοίκους των Ν. Μουδανιών όσο και τους επισκέπτες της ευρύτερης περιοχής.

Ο χώρος στάθμευσης αναπτύσσεται μεταξύ της οδού Μ. Ανδρόνικου και της ανοιχτής αποστραγγιστικής τάφρου του ρέματος του Ελαιώνα, ενώ η πλατεία χωροθετείται στην έναντι πλευρά του συγκροτήματος του ΤΕΙ, στη συμβολή της οδού Μ. Ανδρόνικου με την οδό Π. Πλακίδη.

“Πρόκειται για το δεύτερο παρόμοιο έργο στη συγκεκριμένη περιοχή, που συνεχίζει να αναβαθμίζεται δημιουργώντας χώρους αναψυχής και περιπάτου. Είμαστε ικανοποιημένοι, που προχωρούν τα έργα, παρά τις εξαιρετικά δύσκολες συνθήκες.

Επιπλέον, καταφέραμε να πάρουμε και πάλι πίσω το κτίριο του ΤΕΙ, το οποίο θα επισκευαστεί, ώστε να λειτουργήσει ως 2ο Λύκειο, ενώ σύντομα θα εγκαινιάσουμε και το 3ο Νηπιαγωγείο, που είναι σχεδόν έτοιμο” δήλωσε μεταξύ άλλων ο Δήμαρχος Μανώλης Καρράς.

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ

Storage24
Storage24
sms-marketing.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ