Χ. Βάρδας: «Συμφωνούμε με τον ενιαίο σχεδιασμό του παραλιακού μετώπου της Θεσσαλονίκης»

Με ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook ο Επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης «Πρωτοπόρα Δυναμική Καλαμαριά», Χρήστος Βάρδας, ανακοίνωσε την παρουσίαση του παραλιακού μετώπου Θεσσαλονίκης, από το Καλοχώρι μέχρι το Αγγελοχώρι, 40 χιλιομέτρων περίπου, στην τελευταία συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Καλαμαριάς.

Αναλυτικά η ανάρτηση:

Στη τελευταία συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Καλαμαριάς, της 06.12.2021, έγινε παρουσίαση από τους μελετητές του Ειδικού Χωρικού Σχεδίου για το παραλιακό μέτωπο Θεσσαλονίκης, από το Καλοχώρι μέχρι το Αγγελοχώρι, 40 χιλιομέτρων περίπου. Συμφωνούμε με την φιλοσοφία του Ειδικού Χωρικού για τον ενιαίο σχεδιασμό του παραλιακού μετώπου της Θεσσαλονίκης. Στην ίδια συνεδρίαση του Δ.Σ. έγινε διαβούλευση για τα 6 χιλιόμετρα πού αρχίζουν από την οδό Καπετάν Γκονη, μέχρι την περιφερειακή τάφρο στο τέρμα της Νέας Κρήνης. Από τις δημοτικές παρατάξεις εκφράστηκαν ενδιαφέρουσες προτάσεις για το Καραμπουρνάκι, το Παλατάκι, την πλαζ Αρετσούς, το Αλιευτικό Καταφύγιο, την Μαρίνα. Συμφωνούμε, κατ’ αρχάς, με την προϋπόθεση της ήπιας ανάπτυξης γενικώς της παραλίας της Καλαμαριάς. Επισημαίνουμε όμως την απαραίτητη προϋπόθεση της συγκρότησης ενός Διαδημοτικού Φορέα Διαχείρισης, συνολικά τού Ειδικού Χωρικού Σχεδίου, για την ολοκλήρωση των μελετών, της χρηματοδότησης και ολοκλήρωσης των έργων. Και βέβαια η ύπαρξη του Φορέα αυτού είναι απαραίτητη και μετά την παράδοση των έργων στους Δήμους προκειμένου να εξασφαλιστεί η απρόσκοπτη συντήρηση τους.

Πηγή: http://myportal.gr/protopora-dynamiki-kalamaria-quot-symfonoyme-me-tin-filosofia-toy-eidikoy-chorikoy-gia-ton-eniaio-schediasmo-toy-paraliakoy-metopoy-thessalonikis-quot/

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ

Storage24
Storage24
sms-marketing.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ