Μπακογλίδης: Θα είμαι υποψήφιος Δήμαρχος το 2023

Κινητικότητα παρατηρείται το τελευταίο διάστημα στο Δήμο Καλαμαριάς όσον αφορά εξελίξεις που σχετίζονται με το αυτοδιοικητικό τοπίο και σηματοδοτούν κυρίως η παραίτηση απο τα έδρανα του Δημοτικού Συμβουλίου του υποψηφίου δημάρχου του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρη Αρκούδη και η ανακοίνωση του στελέχους του ΚΙΝΑΛ και πρώην αντιπροέδρου του Δικηγορικού Συλλόγου Χρήστου Βάρδα πως θα είναι υποψήφιος στις επόμενες εκλογές.

Όπως είναι λογικό το τελευταίο προκάλεσε συζητήσεις και στην παράταξη του πρώην δημάρχου Θεοδόση Μπακογλίδη λόγω της πολιτικής προέλευσης του Χρήστου Βάρδα που είναι γνωστό στέλεχος του ΚΙΝΑΛ και έχει και την υποστήριξη και άλλων.

Η παράταξη του κ. Μπακογλίδη αριθμεί 12 μέλη πλέον μετά την αποχώρηση δύο δημοτικών συμβούλων. Με δήλωση του στο ota365.gr ο κ. Μπακογλίδης ξεκαθάρισε πως η παράταξή του θα δώσει το παρών και στις επόμενες εκλογές και το 2023 θα ειναι ξανά υποψήφιος δήμαρχος ενώ μετά την άρση των περιοριστικών μέτρων για τον κορωνοϊο θα παραχωρήσει συνέντευξή Τύπου για τον προγραμματισμό δράσης του.

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ

Storage24
Storage24
sms-marketing.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ